MAXTV.gr

Η φρικιαστική υπόθεση του Ολιβερ, που βασανίστηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων

Δεν θα γίνει καμία εκταφή του βάναυσα κακοποιημένου χάσκι στην Αράχωβα, καθώς φίλος του ιδιοκτήτη πέταξε τη σορό του ζώου σε χωράφι μέσα σε σακούλα.

Στο χώρο βρέθηκαν οστά και μέρος του σώματος του άτυχου σκύλου τα οποία θα μεταφερθούν για εξέταση με σκοπό την ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Οπως έγινε γνωστό νωρίτερα δόθηκε εισαγγελική εντολή για την εκταφή του χάσκι, ώστε με τη μεταφορά του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών να γινόταν αξιολόγηση πιθανών ευρημάτων από το σώμα του.

Στην υπόθεση συμμετάσχει και κλιμάκιο του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά Ζωής (ανθρωποκτονίες) το οποίο θα δραστηριοποιηθεί στην Αράχωβα.

Η φρικιαστική υπόθεση του Ολιβερ, που βασανίστηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και την έκρηξη θυμού και πόνου από τον απλό κόσμο για τη βαναυσότητα της κακοποίησής του.

Ο Ολιβερ είχε βγει για τη συνηθισμένη βόλτα του και δεν επέστρεψε στο σπίτι. Η οικογένεια του ανάστατη βγήκε στους δρόμους για να τον ψάξει.
Ολιβερ

Την επόμενη μέρα, ο σκύλος βρέθηκε ημιλιπόθυμος με χτυπήματα στο κεφάλι, σπασμένα πλευρά και σεξουαλικά κακοποιημένο με χρήση αιχμηρού αντικειμένου.
Ολιβερ

Το μέγεθος της κτηνωδίας ήταν τέτοιο που προκάλεσε την παρέμβαση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Αναστασίας Μασούρα, που έχει την εποπτεία των εισαγγελικών Αρχών για την προστασία των ζώων.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως δεν υπάρχει αξιοποιήσιμο υλικό από τις κάμερες καταστημάτων και οικιών στην Αράχωβα, που να “δείχνει” τον δράστη ή ύποπτο της βάναυσης κακοποίησης.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις κατήγγειλαν συγκάλυψη, φόβο και ομερτά για τους υπαίτιους. Οι εκκλήσεις και η οργή συνοδεύτηκαν από καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μποϊκοτάζ στην Αράχωβα για τις γιορτές με τη χρήση τριών hashtag, #cancelArahova, #Αράχωβα, #Ολιβερ.

Related posts