MAXTV.gr

ΑΟ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στο Final-4 κυπέλλου ΕΣΚΑ (Αργολίδα, Κορινθία) την Κυριακή (7/4), καθώς επικράτησε στον μικρό τελικό με σκορ 78-68 της μαχητικής και ταλαντούχας ομάδα των Γερανών Λουτρακίου, στο «Κρομμυώνιο» κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων.

Για την ομάδα μας, μετά την προσπάθειά της στον θεσμό του Κυπέλλου, ακολουθούν τα play-offs για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στη regular season. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας για την παρουσία τους στη διοργάνωση, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα…

Στον μικρό τελικό ο ΑΟ Ερμιονίδας από το 7’ (μέχρι αυτό το σημείο το προβάδισμα άλλαζε χέρια) και μετά είχε «κεφάλι» στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, με την 1η περίοδο να λήγει 14-23 (η ομάδα μας ήταν τυπικά φιλοξενούμενη). Στο 2ο δεκάλεπτο το προβάδισμα για τον σύλλογό μας έφτασε και στο +13 (17-30 στο 14’), ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 34-40.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι Γερανοί κατάφεραν, εκμεταλλευόμενοι κακές επιλογές του συλλόγου μας, να προηγηθούν με 49-46 στο 24’. Στη συνέχεια οι παίκτες μας βελτίωσαν την άμυνα στην περιφέρεια και κοντά στο καλάθι, βρήκαν λύσεις επιθετικά τόσο από τα 6,75 όσο και μέσα από τη ρακέτα και έτσι βρέθηκαν στο +11 (56-67) στο 30’. Στο 4ο δεκάλεπτο, η ομάδα μας με σωστές επιλογές κράτησε σε απόσταση τους αντιπάλους της (οι Γερανοί μείωσαν σε 62-68 στο 33’, αλλά στο 38’ το σκορ έγινε 64-78), φτάνοντας στη νίκη με 68-78.

Για τον σύλλογό μας δεν αγωνίστηκαν, λόγω τραυματισμού, οι Βλαχόπουλος και Αγγελής. Κατά τη διάρκεια του 2ου δεκαλέπτου τραυματίστηκε ο Καράι, ο οποίος δε συνέχισε το ματς. Επέστρεψε ο Σκούρτης, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ήταν κλινήρης.Παίκτες και προπονητικό τιμ συνεχίζουν την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, με το κεφάλι χαμηλά, με στόχο η ομάδα μας να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα μέσα στο παρκέ στη συνέχεια της σεζόν, βάσει του πλάνου που καταρτίστηκε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Τα δεκάλεπτα του μικρού τελικού: 14-23, 34-40, 56-67, 68-78.

*Οι τελικοί του Κυπέλλου ΕΣΚΑΚ διεξήχθησαν με την παρουσία του Δήμου Ντικούδη. Ο πρώην διεθνής άσος είχε εγκάρδιο χαιρετισμό και με τον πρόεδρο του ΑΟ Ερμιονίδας, Βαγγέλη Δημαράκη.

Related posts