MAXTV.gr

Τα έδωσαν… όλα οι παίκτες που αγωνίστηκαν για την ΑΕ Ερμιονίδας, την Τετάρτη (24/4), στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, στο πλαίσιο της 33ης 

αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας απέναντι στην Εράνη Φιλιατρών, ώστε να συνοδευτεί με νίκη το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν, αλλά η προσπάθειά τους «συνοδεύτηκε» με ισοπαλία (1-1), έχοντας να αντιμετωπίσουν, εκτός των άλλων, έναν σύλλογο με πιο «γεμάτο» ρόστερ. Η ΑΕ Ερμιονίδας ανέβηκε στους 19 βαθμούς και θα ολοκληρώσει την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα στο Αιτωλικό, την Κυριακή (28/4, 16:00), κόντρα στην ΑΕ Μεσολογγίου.

Σκόραρε για τον σύλλογό μας ο Τριμπόνιας με σουτ, στο 43’, ισοφάρισε στο 74’ με τον ίδιο τρόπο ο Καραμπέτσος. Δυο φορές η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι για την ΑΕ Ερμιονίδας, μετά από προσπάθειες του Τριμπόνια και του Μαμουτάι στο 40’ και στο 88’ και ισάριθμες αποκρούσεις του Οικονομόπουλου.

Οι παίκτες μας προσπάθησαν να ακολουθήσουν τακτικά το πλάνο που είχαν από τον Παναγιώτη Διλμπέρη, κοιτάζοντας να μην αφήνουν χώρους στον αντίπαλό τους, ξέροντας ότι υπήρχαν περιορισμένες λύσεις και από τον πάγκο. Έπαιξαν άμυνα, κυρίως πίσω από την μπάλα, αφήνοντας τις μεγάλες μπαλιές. Η ΑΕ Ερμιονίδας ασκούσε πίεση από τη μεσαία γραμμή και πίσω, και όποτε το επέτρεπαν οι συνθήκες αυτό γινόταν και στους αντίπαλους αμυντικούς.

Επιθετικά, οι παίκτες μας κοίταξαν να απειλήσουν με άμεσες μεταβιβάσεις, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν και το ατομικό τους ταλέντο. Έχοντας απέναντί τους μια ομάδα, που κοίταξε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή, κυρίως από τα πλάγια, πραγματοποιώντας και βαθιές μπαλιές από την άμυνα, αφού δεν ήθελε να δημιουργηθούν κίνδυνοι στην περιοχή της.

Στο πρώτο ημίχρονο ευκαιρίες για γκολ είχαν και οι δυο ομάδες. Τελικά, ο σύλλογός ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα, ενώ είχε και οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος η Εράνη, έχοντας και «φρέσκα» πόδια, λόγω των αλλαγών, άσκησε μεγαλύτερη πίεση για να σκοράρει, το κατάφερε μία φορά, δημιούργησε και άλλες φάσεις, αλλά και η ομάδα μας, όταν έβγαινε μπροστά, έδειχνε και αυτή απειλητική. Η ΑΕ Ερμιονίδας είχε, άλλωστε, και 2ο δοκάρι, στο 88’…

Ο σύλλογός μας πραγματοποίησε, μάλιστα, στο 2ο μέρος δυο αναγκαστικές αλλαγές, ενώ οι παίκτες μας είχαν να αντιμετωπίσουν και έναν διαιτητή, που έκανε λάθη, και από ένα σημείο και μετά… έκλεισε την ΑΕ Ερμιονίδας στην περιοχή της, με λανθασμένα φάουλ υπέρ της μεσσηνιακής ομάδας.

Από το 54’ με την έξοδο του Ψύχα, λόγω τραυματισμού, από το κέντρο της άμυνας, ο Οικονομίκος που μπήκε στη θέση του, έπαιξε στη μεσαία γραμμή δίπλα από τον Ζεκιράι, ο Μεχμετάι από το κέντρο πήγε δεξιά, στέλνοντας… τον Τάσιο ως στόπερ, μαζί με τον Μιγιένγκα. Έτσι, η ΑΕ Ερμιονίδας άντεξε στην πίεση της αντιπάλου της, όποτε χρειάστηκε υπήρξε σωστή αμυντική συμπεριφορά, αλλά και επεμβάσεις από τον Κουζούνια (όπως σε εκτέλεση φάουλ στο 90’+1 από τον Παπαδόπουλο), ενώ δημιουργικά προσπάθησε να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις, με τους παίκτες να τα δίνουν… όλα από πλευράς δυνάμεων.

Ο σύλλογός μας κατάφερε, μάλιστα, να φτάσει σ’ ένα πολύ όμορφο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο 43’. Το 1-0 έγινε, με την ομάδα μας να ασκεί πίεση, που επέφερε λάθος των φιλοξενούμενων. Ακολούθησε κλέψιμο και πάσα του Μεχμετάι, στον Τριμπόνια, ο οποίος σκόραρε μετά από ωραία προσπάθεια και δυνατή εκτέλεση, έχοντας… χορέψει τους αντίπαλους αμυντικούς. Στο 40’ είχε προηγηθεί οριζόντιο δοκάρι του Τριμπόνια σε πλασαριστό σουτ και απόκρουση του Οικονομόπουλου, ενώ είχε προηγηθεί λάθος της άμυνας της Εράνης. Στο 88’, με την ομάδα μας να έχει κρατήσει στην πίεση της φιλοξενούμενης στο προηγούμενο διάστημα, ήταν η σειρά του Μαμουτάι να δει την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από απόκρουση του Οικονομόπουλου, σε πολύ ωραία αντεπίθεση και άμεση πάσα του Οικονομίκου…

Οι φάσεις του αγώνα και τα γκολ:

5’: Εκτέλεση φάουλ από τον Μπινιώρη, από τα δεξιά, πέρασε άουτ.

6’: Ο Κάλα πέρασε ωραία στα δεξιά στον Τριμπόνια, ο οποίος έκανε επικίνδυνη σέντρα και έδιωξε μέσα στην περιοχή σωτήρια ο Πουλιάνος.

5’: Ο Μαγκαφίνης από τα αριστερά βρήκε τον Αλεξανδρή, ο οποίος έβαλε στην… πλάτη τον Μρόζτσκο, πάτησε περιοχή, σούταρε και ο Πουλιάνος με κόντρα την τελευταία στιγμή, παραχώρησε κόρνερ.

8’: Ο Κάλα σέντραρε από τα αριστερά, μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Ντινόπουλος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, σκόραρε, «σημαδεύοντας» τη δεξιά γωνία, αλλά ο 27χρονος επιθετικός σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ.

9’: Ο Κοτσιανούλης σούταρε και μπλόκαρε ο Κουζούνιας.

13’: Η ΑΕ Ερμιονίδας κυκλοφόρησε πολύ καλά την μπάλα, ο Τριμπόνιας σούταρε άουτ από το ύψος της περιοχής.

20’: Ο Τάσιος άλλαξε πολύ ωραία από τα δεξιά στα αριστερά στον Τριμπόνια. Ο 31χρονος επιθετικός προχώρησε, στο ύψος της περιοχής, πέρασε αριστερά στον Αλεξανδρή, ο οποίος αντί να σουτάρει, έκανε σέντρα και μπλόκαρε ο Οικονομόπουλος.

20’: Ο Κωνσταντόπουλος σέντραρε από δεξιά, ο Μιγιένγκα απομάκρυνε με το κεφάλι, κερδίζοντας και φάουλ από τον Φάκκη, με τον οποίο έπεσαν μαζί στην μπάλα.

21’: Επικίνδυνη εκτέλεση κόρνερ από τον Κωνσταντόπουλο από τα αριστερά, έκοψε δύσκολα ο Μιγιένγκα με το κεφάλι.

23’: Ο Μπινώρης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, έδιωξε ο Κουζούνιας με γροθιές, ακολούθησε σουτ του Κοτσιανούλη από το ύψος της περιοχής και μπλόκαρε ο νεαρός τερματοφύλακας.

24’: Ο Καραμπέτσος έκανε τη σέντρα από δεξιά, έδιωξε η άμυνα και στη συνέχεια ο Κουζούνιας μπλόκαρε, πριν ο Κοτσιανούλης γίνει απειλητικός.

25’: Ο Κωνσταντόπουλος σούταρε από καλή θέση, μετά από ωραία αντεπίθεση της φιλοξενούμενης, ο Ψύχας έβαλε την κόντρα σωτήρια και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Κουζούνιας.

26’: Ο Ψύχας έδιωξε σε κόρνερ προ του Φάκκη, σε επικίνδυνο γέμισμα από τον Παπαδόπουλο.

30’: Ο Κοτσιανούλης έπιασε μονοκόμματο σουτ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής και μπλόκαρε ο Κουζούνιας.

35’: Ο Αλεξανδρής πέρασε, σε αντεπίθεση, στον Τάσιο, ο οποίος από δεξιά βρήκε τον Ντινόπουλο, ο οποίος πέρασε τον Μπινιώρη, έκανε τη σέντρα-σουτ και έδιωξε σε κόρνερ ο Μρόζτσκο.

37’: Ο Μπινιώρης με βαθιά μπαλιά βρήκε από τα αριστερά στα δεξιά τον Παπαδόπουλο, ο οποίος προχώρησε από πλάγια, σούταρε και μπλόκαρε ο Κουζούνιας.

39’: Ο Κάλα ελίχθηκε, επιχείρησε συρτό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, και η μπάλα πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.

40’: Ο Ζεκιράι σούταρε λίγο έξω από την περιοχή με μεγάλη πίεση και με αντίπαλό του να του έχει κάνει φάουλ, η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία.

40’: Ο Τριμπόνιας έγινε κάτοχος της μπάλας, μετά από λάθος της άμυνας στα αριστερά, πάτησε περιοχή από πλάγια, έκανε πλασαριστό σουτ, ο Οικονομόπουλος απέκρουσε με το ένα χέρι, και η «στρογγυλή θεά» κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι!

43’: Γκοοοοοολλλλ (1-0): Η άμυνα της Εράνης έκανε νέο λάθος, με την ομάδα μας να πιέζει, ο Καπλάνης προσπάθησε να περάσει την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Μεχμετάι έκοψε, περνώντας άμεσα στον Τριμπόνια, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και με σουτ «σημάδεψε» την αριστερή γωνία, κάνοντας το 1-0.

45’+1: Ο Παπαδόπουλος σέντραρε επικίνδυνα από δεξιά μέσα στην περιοχή και ο Τάσιος έδιωξε με το κεφάλι στο 2ο δοκάρι.

45’+2: Ο Καλά άλλαξε το παιχνίδι και βρήκε πολύ ωραία αριστερά τον Τριμπόνια, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε και απέκρουσε ο Οικονομόπουλος!

46’: Επικίνδυνη σέντρα από δεξιά του Καραμπέτσου έδιωξε σε κόρνερ με το κεφάλι ο Ζεκιράι.

48’: Ο Κωνσταντόπουλος σέντραρε από δεξιά, μετά από ατομική προσπάθεια, ο Παπαδόπουλος έπιασε αδύναμη κεφαλιά στο 2ο δοκάρι, υπό την πίεση του Τάσιου, στη συνέχεια έδιωξε η άμυνα.

53’: Ο Καπλάνης έκανε τη σέντρα, ο Σινάνι έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, μπλόκαρε ο Κουζούνιας.

57’: Κάλα και Αλεξανδρής έπαιξαν όμορφα το «1-2», ο τελευταίος πραγματοποίησε τη σέντρα από δεξιά μέσα από την περιοχή και πρόλαβαν να διώξουν οι αμυντικοί προ του Ντινόπουλου.

59’: Ο Αλεξανδρής επιχείρησε ψηλοκρεμαστό σουτ από μακρινή απόσταση και η μπάλα πέρασε άουτ.

61’: Ο Πουλιάνος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Κάλα έδιωξε με το κεφάλι, ο Γκεβόρι έπιασε το σουτ από καλή θέση και η μπάλα έφυγε άουτ.

64’: Ο Καραμπέτσος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μπουρδέκας σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Οικονομίκος έβαλε την κόντρα, κερδίζοντας στη συνέχεια φάουλ από τον αντίπαλό του.

65’: Ο Καραμπέτσος σούταρε από το ύψος της περιοχής και έδιωξε η άμυνα.

68’: Ο Μιγιένγκα έκανε λάθος πάσα στα αριστερά της άμυνας, ενώ είχε κόψει όμορφα αντίπαλό του, ο Κωνσταντόπουλος έκανε τη σέντρα και το γυριστό σουτ του Παπαδόπουλου, από το σημείο του πέναλτι, έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

71’: Ο Τριμπόνιας έκανε σέντρα-σουτ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Ντινόπουλο και μπλόκαρε ο Οινομόπουλος.

74’: Γκολ (1-1). Ο Κοτσιανούλης από αριστερά βρήκε πιο κεντρικά τον Καραμπέτσο, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και σκόραρε, στέλνοντας την μπάλα ψηλά στην αριστερή γωνία.

77’: Ο Παπαδόπουλος σέντραρε από δεξιά ο Μεχμετάι έδιωξε αδύναμα με το κεφάλι μέσα στην περιοχή στο 2ο δοκάρι, ο Σινάνι σούταρε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

78’: Σουτ από τον Κοτσιανούλη έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

83’: Ο Κουζούνιας μπλόκαρε επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ από τον Καραμπέτσο.

84’: Ο Κοτσιανούλης έκανε παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και η μπάλα πέρασε από όλους.

88’: Ο Οικονομίκος βρήκε πολύ ωραία από τη μεσαία γραμμή στα αριστερά τον Μαμουτάι, ο οποίος προχώρησε, πάτησε περιοχή, σούταρε, έχοντας αμυντικό πάνω, ο Οικονομόπουλος απέκρουσε δύσκολα με τα χέρια, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Εράνης.

89’: Ο Τσερπές έκανε τη σέντρα από δεξιά, και η κεφαλιά του Πουλιάνου έφυγε άουτ.

90’+1: Ο Κουζούνιας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ με το ένα χέρι, εκτέλεση φάουλ (είχε δοθεί από τον διαιτητή σε καθαρό κόψιμο του Μιγιένγκα) του Παπαδόπουλου στο αριστερό «γάμα».

90’+2 Σουτ από τον Μπουρδέκα έφυγε άουτ.

Με λάθη οι υποδείξεις του διαιτητή Κουρτέση Δημήτριο, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον α’ βοηθό του Κωνσταντόπουλο Παναγιώτη. Καλή απόδοση είχε ο β’ βοηθός Παπαγεωργίου Μάριος. Όλοι οι διαιτητές προέρχονται από την Αρκαδία. Ο ρέφερι σε πολλές φάσεις είχε λάθος αντίληψη, ειδικά στο β’ μέρος, διάστημα που είχε υποδείξεις για φάουλ που δεν υπήρχαν, με αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη να απειλήσει με πολλές στατικές. Αντίθετα, η ομάδα μας… μάτωνε για να υποδειχθεί φάουλ υπέρ της. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Παπαδόπουλος στο 58’ για κράτησα αντιπάλου του σε αντεπίθεση στη μεσαία γραμμή.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μεχμετάι, Τριμπόνιας, Ζεκιράι, Ντινόπουλος (86’ λ.τ. Μαμουτάι), Αλεξανδρής, Κάλα (90’+3 Χάνος), Μιγιένγκα, Ψύχας (54’ λ.τ. Οικονομίκος), Τάσιος.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Οικονομόπουλος, Καπλάνης, Μπινιώρης (46’ Μπουρδέκας), Μρόζστσο (46’ Τσερπές), Παπαδόπουλος, Κοτσιανούλης (87’ Χάρμπας), Κωνσταντόπουλος, Φλαριώτης (46’ Γκεβόρι), Φάκκης (46’ Σινάνι) Πουλιάνος, Καραμπέτσος.

*Ο προπονητής και ο γυμναστής της Εράνης Φιλιατρών, Θοδωρής Γιακαλής και Κομνηνός Μπατζάκας επέστρεψαν για 1η φορά ως αντίπαλοι της ομάδας μας στην έδρα μας, μετά την περσινή τους θητεία στον σύλλογό μας. Αμφότεροι είχαν πολλά να πουν με πρώην παίκτες και συνεργάτες τους. Ο Κομνηνός Μπατζάκας δέχτηκε και τα Χρόνια Πολλά από τα μέλη της ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

https://www.ermionidafc.gr

Related posts