MAXTV.gr

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες αγάπης και προσφοράς στο συνάνθρωπο! Το σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο, εκπονεί πρόγραμμα εθελοντισμού «Κάνε την αγάπη πράξη, άπλωσε το χέρι σου. Σε χρειάζομαι», στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήσαμε πολλές δράσεις :

· Συγκέντρωση ρουχισμού και τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου και το «Χαμόγελο του παιδιού».

· Συμμετοχή στο πρόγραμμα του οργανισμού «Makeawish».

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες ανταλλαγής ευχών! Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας με τη συνοδεία της κας Ζαφείρη και της κας Τριμπόνια πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Άργους όπου συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, δέχτηκαν κεράσματα και είπαν τα κάλαντα.

Οι μαθητές/τριεςμε τη βοήθεια της κας Μπυχ δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες καλλιτεχνίες και λειτούργησαν χριστουγεννιάτικο παζάρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Επίσης, η δημοσιογραφική ομάδα μας με την καθοδήγηση της κας Μπυχ εξέδωσε το πρώτο τεύχος για φέτος της σχολικής εφημερίδας και τύπωσε ημερολόγιο για το νέο έτος. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ήταν πολύτιμος βοηθός στην προσπάθειά μας αυτή.

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες χαράς! Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας η κα Σταμίρη μας παρέσυρε να ψάλλουμε τα κάλαντα όλοι μαζί και η κα Ζαφείρη με το κέφι των παιδιών, με τις δραματοποιήσεις, τα τραγούδια και τα ποιήματα μας μετέδωσε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Άργους

Related posts