MAXTV.gr

Είχα ενημερώσει και ” παρακαλέσει” γραπτώς την Κυρία Ράλλη από τις 13 Ιουνίου του 2023, να τονίσει την από τον καιρό εξαφανισθεισα επιγραφή στο βαθειά πληγωμένο με την αφαίρεση της ” στέψης” ( επί Δημαρχίας Τσουρνου) Ιστορικο 1ο Λύκειο Ναυπλίου , που αναφέρεται στην ανέγερση του κτηρίου (1933. Πρωθυπουργία Ε.Βενιζελου. Υπουργός Παιδείας Γ. Παπανδρέου.)

Με την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής Ορφανου ,ενημέρωσα την Κυρία ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, υπεύθυνη Σχολικών κτηριων.

Προφορικά.

Το αποτέλεσμα το βλέπετε.

Το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, χρειάστηκε αλλαγή Δημοτικής Αρχής, για να γίνει . Και υποθέτω χωρίς έξοδα, η έστω μηδαμινά.

Δεν θα την ευχαριστήσω λοιπον για το αυτονόητο.

Θα της πω όμως ΕΥΓΕ. Γιατί ευαισθητοποιηθηκε αμέσως, επιδεικνυοντας αίσθηση καθήκοντος και ενδιαφέροντος για την Πόλη και για τον Δήμο ολόκληρο.

Θα μου πείτε. Αυτό σε μάρανε; Εδώ έχουμε χρέος, καθαριότητα, κυκλοφορικό και δεν συμαζευεται κι εσύ κοιτάς τις επιγραφές.Το καταχρεωμενο Γηροκομείο δεν έχει ακόμη Δ.Σ .κλπ κλπ.

Το ” Ανάπλι εμπρός” ανέλαβε τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό.

Δύο σημαντικότατους και αλληλοκαλυπτομενους τομείς. Χάρις στον πρώτο( Ιστορικό Ανάπλι , Μνημεία), αναπτύχθηκε ο δεύτερος και τελικά μαζί με τις πανθομολογουμενες ομορφιές του, αποτελούν σήμερα την ατμομηχανή της ανάπτυξης του Δήμου.

Για ‘αυτό με… μάρανε .

Τελειώνοντας, ΕΥΓΕ και στον Σταυρό ΓΑΒΡΗΛΟ, που τρέχει και…δεν φτάνει.Χρήστος Παπαγεωργακης 

Related posts