MAXTV.gr

Με τους 3 βαθμούς της νίκης επέστρεψε η ομάδα του Φείδωνα Άργους από το Μεσολόγγι, καθώς επικράτησε της τοπικής ομάδας (MSL FC) με σκορ 0-2, στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Τα κορίτσια του Φείδωνα επέβαλαν τον ρυθμό τους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη και ανταγωνιστική ομάδα, πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθεσεις.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σκόραρε η Φανή Παντελάκη, η οποία αξιοποίησε τις ασίστ της Μαρίας Δημητρίου στο 23′ και της Άννης Παραλυκούδη στο 82′.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΦΕΙΔΩΝ αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Πετρωτού σε ακόμα ένα ντέρμπι, στο Γήπεδο Κιβερίου.

Θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση της ιστορικής ομάδας του Μεσολογγίου για την εξαιρετική φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή της ομάδας.

 
MSL FC (Γ. Γουλής):
 Souza Graziele, Τζουμερκιώτη (56′ Κάππα), Μόκκα (80′ Ροζάκη), Πρασσά, Σταυροπούλου, Βασιλείου (87′ Πολύζου), Παπαδογεώργου (87′ Αρβάλη), Souza Maynara, Βράνα-Τριανταφύλλου, Χριστοπουλου (56′ Παπαϊωάννου), Αυγέρη.

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ (Δ. Τότσικας): Μούγιου Μ-Σ, Κουκουμάνου (89′ Οικονόμου), Παπανικολοπούλου, Γκότση, Βαλκάνη, Σταύρου (78′ Παραλυκούδη), Γαλάνη (74′ Μούγιου Μ-Λ), Σαμπάνη, Παντελάκη, Τριανταφύλλου, Δημητρίου (89′ Τάτα).

Related posts