MAXTV.gr

Σήμερα 3 Οκτωβρίου 2023 στις 15:00 ξεκινούν τα μαθήματα του Χειμερινού εξαμήνου κατάρτισης στο ΙΕΚ Αργολίδας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Στόχος των ΙΕΚ της ΔΥΠΑ είναι να παρέχουν ποιοτική αρχική επαγγελματική κατάρτιση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της οικονομίας και να εξασφαλίζουν στους καταρτιζόμενους τα ανάλογα προσόντα μέσω της παροχής επιστημονικών, τεχνικών, επαγγελματικών και πρακτικών γνώσεων, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν ικανότητες και δεξιότητες που θα διευκολύνουν την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Η φοίτηση στα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ είναι διάρκειας πέντε συνολικά εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης συνολικής διάρκειας έως 1.200 διδακτικές ώρες ειδικότητας, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και σε ένα εξάμηνο αμειβόμενης Πρακτικής Άσκησης, συνολικής διάρκειας 960ωρών. Τα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ εξασφαλίζουν στους αποφοίτους (μετά από εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης) Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Επιπέδου 5.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/iek-oaed-arkhiki-epaghghelmatiki-katartisi

Διεύθυνση:

7χιλ. Άργους- Ναυπλίου Τίρυνθα

Τηλ. 2752021721

e-mail:iek.argolida@dypa.gov.gr

Ο Διευθυντής
Νικόλαος Λέκκας

Related posts