MAXTV.gr

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στους διαγωνισμούς για τις προσλήψεις ΕΠΟΠ σε Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία και Κοινό Νομικό Σώμα. Αναλυτικά, οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων.

Προσλήψεις ΕΠΟΠ 2023 στον Στρατό Ξηράς – Αποτελέσματα

Δείτε τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς:

Για προσωποποιημένη πληροφόρηση πατήστε εδώ.

Για να δείτε τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων πατήστε εδώ.

Προσλήψεις ΕΠΟΠ 2023 στο Πολεμικό Ναυτικό – Αποτελέσματα

Δείτε τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό:

  • Για προσωποποιημένη πληροφόρηση πατήστε εδώ.
  • Για να δείτε τους πίνακες επιτυχόντων πατήστε εδώ.
  • Για να δείτε τους πίνακες επιλαχόντων πατήστε εδώ.

Προσλήψεις ΕΠΟΠ 2023 στην Πολεμική Αεροπορία – Αποτελέσματα

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Κατάταξης ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία:

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, μετά την ολοκλήρωση όλων των φάσεων του διαγωνισμού για την κατάταξη υποψηφίων ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία, λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις των επιμέρους αρμόδιων Επιτροπών του Συμβουλίου Επιλογής, ανακοινώνει τους κυρωμένους πίνακες τελικών αποτελεσμάτων «ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ», «ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ» υποψηφίων ΕΠΟΠ, ανά ειδικότητα και με απόλυτη σειρά βαθμολογίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται σε ποιους από τους παραπάνω πίνακες περιλαμβάνονται πληκτρολογώντας Ctrl και F και στο πλαίσιο «Εύρεση» τον κωδικό της αίτησής τους (π.χ. Ctrl και F 2338557).

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι (αποτυχόντες στις ψυχοτεχνικές–υγειονομικές εξετάσεις ή αθλητικές δοκιμασίες) μπορούν να ενημερώνονται, με αποκλειστικά δική τους ευθύνη, για τον λόγο απόρριψής τους, κάνοντας ταυτοποίηση με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης epop.haf.gr.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα κληθούν με Σημείωμα Κατάταξης, που θα τους αποσταλεί έγκαιρα από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.

Για την κάλυψη των κενών θέσεων, όσων δεν καταταγούν ή αποχωρήσουν πριν από την ορκωμοσία, θα κληθούν για κατάταξη ισάριθμοι από τους επιλαχόντες υποψήφιους κατά σειρά επιτυχίας στην ειδικότητά τους.

Προσλήψεις ΕΠΟΠ 2023 στο Κοινό Νομικό Σώμα

Πίνακας επιτυχόντων – επιλαχόντων ΕΠΟΠ του Κοινού Νομικού Σώματος:

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ. στο Κοινό Νομικό Σώμα, αναρτήθηκε ο Πίνακας επιτυχόντων – επιλαχόντων ΕΠ.ΟΠ, ο οποίος είναι διαθέσιμος εδώ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, οι απορριπτέοι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται για τον λόγο απόρριψής τους με αποκλειστικά δική τους ευθύνη από την ηλεκτρονική διεύθυνση epopnom.army.gr.

Related posts