MAXTV.gr

Από την πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, αποχαιρέτησε το βράδυ της Κυριακής (24/12) ο Νίκος Οικονομόπουλος τον Βασίλη Καρρά

Από την πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, αποχαιρέτησε το βράδυ της Κυριακής (24/12) ο Νίκος Οικονομόπουλος τον Βασίλη Καρρά.

@nikosoikonomopoulosfm ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ 🤍🤍 #karras #mpesfy #fypシ #oikonomopoulos #nikosoikonomopoulos #greecetiktok #rip #gr #greektiktok ♬ original sound – Oikonomopoulos FM

Ο τραγουδιστής με το που εμφανίστηκε στην πίστα αναφέρθηκε φυσικά στην απώλεια του Βασίλη Καρρά, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Απόψε είναι ιδιαίτερη βραδιά για εμάς. Θέλω να αφιερώσω απόψε την βραδιά στον Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή. Έναν σπουδαίο τραγουδιστή, ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική.

Θα τον θυμόμαστε με τα τραγούδια του και με την καλή του ψυχή. Με την ανθρώπινη πλευρά του, που οι περισσότεροι άνθρωποι την έχουμε χάσει δυστυχώς. Θα ξεκινήσω το πρόγραμμά μου με έναν διαφορετικό τρόπο. Απόψε η βραδιά ξεκινάει ως εξής, “καλησπέρα και καλή βραδιά”.

Related posts