MAXTV.gr

Με αφορμή την έκθεση NOW WOMEN το FOUGARO ARTCENTER προσκαλεί καλλιτέχνιδες της FKPCOLLECTION σε ένα πρόγραμμα παρουσιάσεων, ομιλιών, εργαστηρίων για εφήβους και ενήλικες, στα πλαίσια διάδρασης με το κοινό.

Αιμιλία Τσεκούρα
Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 7-9 μμ (3ARISTERA)
Εικαστικό εργαστήρι για εφήβους & ενήλικες

Φτιάχνω τα δικά μου Άβαταρ
Βασισμένο στα 2 έργα που εκτίθενται: Jnana Mudra και Minoan Goddess.

Όπως περιγράφει η Αιμιλία Τσεκούρα, «θα αναλύσουμε τα έργα μελετώντας τις διαφορετικές φιγούρες-άβαταρ που εγώ η ίδια δημιούργησα εκφράζοντας την αγάπη μου σε δύο θεραπευτικές για μένα διαδικασίες: θεραπευτική γιόγκα και η μελισσο-θεραπεία. Οι φιγούρες-άβαταρ που σχεδίασα είναι από μια άποψη μια τέχνη επιστροφής στη φύση, μια και μπλέκει τις φυσικές μορφές με μύθους της γης και του ουρανού (αρχέγονο όνειρο) από μια άλλη άποψη είναι μια επιστροφή στην υπερ-φύση (υπερρεαλισμός), αυτή που συνεχώς δημιουργούμε με τις επιθυμίες μας, αυτή που επιβάλλουμε στην καθημερινή πραγματικότητα».

Ήρθε η ώρα να σχεδιάσουμε τα δικά τους άβαταρ, φιγούρες που εμπνέονται από κάποια ιδιαίτερη αγάπη ως προς τη φύση, ένα καρτούν ή ένα ζώο φανταστικό ή πραγματικό, με στόχο πάντα τη γνωριμία με τον εαυτό τους και την εξέλιξή του.

Περιορισμένες θέσεις.
Απαραίτητη η κράτηση της θέσης στο τηλ. 2752047370
https://fougaro.gr/el/event/ftiachno-ta-dika-mou-avatar

Related posts