MAXTV.gr

Σήμερα ο ιστορικός αθλητικός σύλλογος Κρανιδίου Α.Ο.Κ στις 24/01/24 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ ΚΡΑΝΙΔΊΟΥ.

Πλείστοι εκ των παιδοαθλητών , εφήβων , αθλητών μας αλλά και εκ των αιρετών της τοπικής κοινωνίας δώσανε το παρών τιμώντας μας , δείχνοντας έτσι την στήριξη τους στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλουμε ως ασκεπής σύλλογος ακόμα!

Ευχές για μία ευοίωνη αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες από τους παρευρισκόμενους εισπράξαμε, τονίστηκαν τα οφέλη που απορρέουν από τον αθλητισμό και ο Δήμαρχος, μας ενημέρωσε ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου Κλειστό Γυμναστήριο “Κων/νος Δημότσης ή Έλληνας που θα είναι και η στέγη μας .

Η τυχερή της εκδήλωσης ήταν η μικρή Κατερίνα από το Τμήμα Μπάσκετ Μίνι Κοριτσιών που βρήκε το φλουρί κερδίζοντας και μία δώρο επιταγή χορηγία του καταστήματος FOCUS SPORTS και Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.

Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο Παραδοσιακό για την ευγενή χορηγία της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς επίσης και το κατάστημα αθλητικών FOCUS SPORTS για την δωροεπιταγή

Related posts