MAXTV.gr
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπλιο: Προχωρούν οι διαδικασίες αγοράς ακινήτου για τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε το πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής για την εκτίμηση της αξίας ακινήτου προς επικύρωση της δημοπρασίας για την αγορά ακινήτου στην κτηματική περιφέρεια της Δ.Ε. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλίου, με σκοπό την δημιουργία κτηριακού συγκροτήματος διοικητικών, αναπτυξιακών και πολιτιστικών λειτουργιών, το οποίο προορίζεται για την στέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχουν έδρα το Ναύπλιο.

Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την υποβολής αιτήματος από την Περιφέρεια για την χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΠΠΑ – Πελοποννήσου του έργου βελτίωσης του δρόμου Μπάκα Λαιμός – Αγιος Παντελεήμονας – Κρύα Βρύση Πηγαδίων, στη Μεσσηνία.

Τέλος, η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, προέβη στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη και στην κατακύρωση του προϋπολογισμού 100.000 ευρώ έργου συντήρησης, βελτίωσης και αποκατάστασης της βατότητας του δρόμου Παλαιοχώρι – Κοσμάς, στην Αρκαδία.

Related posts