MAXTV.gr

Σε μία γεμάτη αίθουσα και με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε , την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 , ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών Ναυπλίας –Ερμιονίδας στην αίθουσα του Ε.Ε.Σ.Ν. , με ένα άκρως επίκαιρο και εξαιρετικά σημαντικό για τους επαγγελματίες θέμα: ‘’ το Νέο Φορολογικό και το Νέο Εργασιακό’’.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Ν. κ. Πετρούλα Παπαδοπούλου αναφερόμενη στη σπουδαιότητα της ημερίδας για ένα μείζονος σημασίας θέμα που αφορά τις επιχειρήσεις.

Κατόπιν τον λόγο πήραν οι δύο εξειδικευμένοι επί των θεμάτων εισηγητές, ο κ. Δημήτρης Μπαστούνης – Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών και ο κ. Στέφανος Παλλαδινός – Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών.

Παρουσίασαν τους βασικούς άξονες των αλλαγών , ενημέρωσαν με κάθε λεπτομέρεια και με κάθε εγκυρότητα για το θέμα αυτό.

Ο διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν εξαιρετικά γόνιμος και ολοκληρώθηκε με τις απαντήσεις των εισηγητών στους επιμέρους προβληματισμούς των συμμετεχόντων καθώς το ενδιαφέρον τους ήταν πραγματικά υψηλό.

Ο Ε.Ε.Σ.Ν. , θα εξακολουθεί να είναι πάντα δίπλα στον Επαγγελματία και να ενημερώνει για θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο του Ναυπλίου.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Related posts