MAXTV.gr

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη δεύτερη “μάχη” του με τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στην πρεμιέρα της Euroleague και ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ο Σλούκας ανέφερε ότι οι τρεις Euroleague που έχει κατακτήσει είναι οι κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, ενώ για τη “μετακόμισή” του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι οι πρόεδροι των Πειραιωτών, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, καθώς και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, γνωρίζουν τους λόγους της απόφασής του.

Οι δηλώσεις του Σλούκα
Για τα χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό: «Σέβομαι τα 7 χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό. Πέτυχα σπουδαία πράγματα, αλλά η ζωή είναι έτσι. Κρατάω αυτά τα 7 χρόνια στην καρδιά μου, πετύχαμε πράγματα, αλλά τώρα θέλω να πετύχω με τον Παναθηναϊκό».

Για την περσινή σεζόν του στον Ολυμπιακό: «Έβαλα ένα μικρό κομμάτι σε κάτι σημαντικό που πέτυχε ο Ολυμπιακός».

Για τα highlight της καριέρας του: «Οι τρεις EuroLeague που έχω κατακτήσει – δύο με τον Ολυμπιακό και μία με την Φενέρμπαχτσε – είναι το highlight της καριέρας μου».

Για την κριτική που του ασκείται από τον κόσμο για την απόφασή του να πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό: “Η προτεραιότητά μου σε κάθε ομάδα μου είναι να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι, ακόμα και στα 33 μου. Θέλω να γίνω καλύτερος, να είμαι όσο καλύτερος μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Όσοι διαβάζουν τις εφημερίδες και όσα γράφονται δεν ξέρουν τι έγινε. Οι πρόεδροι και ο κόουτς ξέρουν τι έγινε. Η απόφασή μου ήταν να έρθω στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα χρόνια και να τα δώσω όλα για την ομάδα. Θέλω να μιλήσω με πράξεις και όχι στις κάμερες. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όποιον μου ασκεί κριτική

Λυπάμαι αν θα ακουστώ αλαζόνας, αλλά δεν ενδιαφέρομαι για τους ανθρώπους που μου κάνουν επίθεση και μου λένε πράγματα. Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου. Με ενδιαφέρουν μόνο η άποψη της συζύγου μου, της οικογένειάς μου, των φίλων και των συμπαικτών μου. Μόνο αυτοί με επηρεάζει. Ο καθένας κάνει την δουλειά του και εγώ κάνω το ίδιο».

Για το τι βλέπει στον Παναθηναϊκό και τους στόχους: «Βλέπω κάτι νέο, κάτι φρέσκο. Βλέπω κίνητρο και στόχους. Ο κόσμος το βλέπει αυτό, όσοι αγαπούν να μας βλέπουν να παλεύουμε στο παρκέ. Ίσως πετύχουμε, ίσως όχι, αλλά το πιο σημαντικό είναι να παλέψουμε για την ομάδα. Έχουμε 12 νέους παίκτες, νέο προπονητή. Δεν θα είναι εύκολο στην αρχή για την ομάδα, γιατί χτίζεται από την αρχή. Υπάρχουν απαιτήσεις όμως και έχουμε κίνητρο. Έχουμε εμπειρία, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε κάτι, γιατί ο κόσμος διψάει για επιτυχίες».

Related posts