MAXTV.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Μηνύσεις καταθέτει η οικογένειά του – Νέα στοιχεία

Τον «γρίφο» της εξαφάνισης του αγνοούμενου Μπάμπη από το Μεσολόγγι εξακολουθούν να προσπαθούν λύσουν τόσο οι Αρχές, όσο και πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, drones και δύτες που «σαρώνουν» την περιοχή, την ώρα που ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου καταθέτει μήνυση για την υπόθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μήνυση για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου θα κατατεθεί κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμέτοχου για ανθρωποκτονία με δόλο, αλλά και κατά του 50χρονου κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση κατ΄εξακολούθηση.

Εγκρίθηκε το αίτημα για άρση τραπεζικού απορρήτου

Ταυτόχρονα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς του 50χρονου κρεοπώλη και του 31χρονου αγνοούμενου, για να διαπιστώσει τυχόν οικονομικές συναλλαγές, με βάση τις μαρτυρίες για τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει ο Μπάμπης.

«Το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρούνε»

Την ίδια ώρα, ο Ρομά συγκρατούμενος του 50χρονου κρεοπώλη από τα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, κατέθεσε οικειοθελώς και η κατάθεσή του αξιολογείται από τις Αρχές.

Όπως μετέδωσε το Star, ο συγκρατούμενος φέρεται μεταξύ άλλων να κατέθεσε πως ο 50χρονος του είπε ότι πάνε να τον μπλέξουν με την εξαφάνιση του 31χρονου, ενώ τον έχουν μέσα για μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του.

«Του είπα ψέματα, ότι έχω σκοτώσει άνθρωπο και ότι έχω κάνει φυλακή και άρχισε να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις. Με ρωτούσε, αν με είχε δει κανένας, αν το είπα εγώ στην Αστυνομία, γιατί το είπα και πώς είναι μέσα στον Κορυδαλλό», είπε ο συγκρατούμενος του 50χρονου. Στη συνέχεια εκείνος, όπως είπε, θέλησε να τον «ψαρέψει» για την υπόθεση του Μπάμπη και ο κρεοπώλης του είπε: «Το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρούνε».

«Μου έλεγε συνεχώς “έμπλεξα”, ήταν ανήσυχος και αναστατωμένος. Τον ρωτούσα για το βράδυ που άφησε το παιδί και έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Μου είχε πει τρία διαφορετικά πράγματα, για το πού τον άφησε», φέρεται να είπε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

Ανατροπή με την κηλίδα αίματος στη βάρκα

Παράλληλα, οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται στις κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν χθες σε βάρκα ψαρέματος, η οποία φέρεται να ανήκει σε φιλικό πρόσωπο του 50χρονου κρεοπώλη, που είδε τελευταίος τον 31χρονο, πριν εξαφανιστεί. Σύμφωνα ωστόσο, με πληροφορίες του tempo24newsδεν πρόκειται για κηλίδα από ανθρώπινο αίμα, αλλά πιθανότατα από πτηνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη βάρκα διερευνήθηκε τυχαία από το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου. Στο μεταξύ χθες επί ώρες, μέχρι αργά το βράδυ, κατέθεταν στην Αστυνομία Μεσολογγίου, δύο φίλοι του κρεοπώλη, που έχει μπει στο «κάδρο» των ερευνών, με τους οποίους φέρεται να έχει επικοινωνία ο 50χρονος.

Τι «έδειξαν» τα κινητά

Επιπλέον, από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι o 31χρονος συναντήθηκε με τον 50χρονο καθώς θα πήγαιναν για κυνήγι.

Όπως όμως έχει δηλώσει ο 50χρονος κρεοπώλης από το Μεσολόγγι φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Την ίδια ώρα όμως, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεσή του ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

ΠΗΓΗ: CNN

Related posts