MAXTV.gr

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Αργολίδας για την σύλληψη της ιδέας αλλά και την άρτια οργάνωση της εντυπωσιακής εκδήλωσης της απονομής Επιχειρηματικών Βραβείων Αργολίδας 2024,που πραγματοποιήθηκε στο Royal Pantazis και ευχόμαστε να γίνει θεσμός!

Στην εκδήλωση η οποία ήταν μοναδική και πρωτοπόρα για τα δεδομένα της Αργολίδας διακρίθηκαν όλες εκείνες οι επιχειρήσεις που τόσο κατά την διάρκεια της κρίσης, αλλά και στο σύγχρονο βελτιωμένο επιχειρηματικό περιβάλλον, έδωσαν πνοή στην περιοχή μας πολυεπίπεδα.

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η ανάπτυξη,η καινοτομία καθώς και η στήριξη των επιχειρήσεων αποτελούν βασική προτεραιότητα του προγράμματός μας.

Μας ενδιαφέρουν πολύ οι επενδύσεις που θα ενισχύσουν την παραγωγική βάση της Πελοποννήσου και θα δώσουν μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία,με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Tέλος συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά σε όλες τις επιχειρήσεις της Αργολίδας που καθημερινά μοχθούν και βάζουν το λιθαράκι τους, ώστε η περιοχή μας να αναπνέει οικονομικά. Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους με όποιον τρόπο μπορούμε.

Related posts