MAXTV.gr

Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο, αυτή τη φορά στη Βέροια, σημειώθηκε στον Επαρχιακό Δρόμο Βέροιας – Σφηκιάς, τρία περίπου χιλιόμετρα από το χωριό των Πιερίων.

Αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες με κατεύθυνση προς Σφηκιά, έπεσε την Τρίτη (26/12) σε γκρεμό βάθους 80 περίπου μέτρων, με συνέπεια να σκοτωθεί επιτόπου η 73χρονη συνοδηγός και να τραυματιστεί η οδηγός του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του verianet.gr οι δύο γυναίκες επέστρεφαν από το νοσοκομείο Βέροιας όπου η ηλικιωμένη είχε υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο για να απεγκλωβίσει τις δυο γυναίκες και να τις ανασύρει ώστε να παραληφθούν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος και σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης προχώρησε στην κράτηση ενός οδηγό Ι.Χ. ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται υπεύθυνος για το τροχαίο.

Σοκαριστικές εικόνες/verianet.gr

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε με κατεύθυνση προς Βέροια, στο οποίο επέβαινε μαζί του και η σύζυγος του, φέρεται ότι έκλεισε το δρόμο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η άτυχη γυναίκα η οποία επέστρεφε στη Σφηκιά, για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση, εξετράπη της πορείας της και κατέληξε στο γκρεμό.

Άνδρες της Τροχαίας Βέροιας διενεργούν προανάκριση ενώ αναμένεται να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.

Related posts