MAXTV.gr

Την κεντρική του ομιλία στο πλαίσιο των επαναληπτικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και επικεφαλής της παράταξης “Αλλαγή Πορείας”.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Η αποψινή ομιλία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ήταν η απόδειξη πως παραμένει πρώτος στις καρδιές όλων των δημοτών. Σε μια κατάθεση ψυχής μπροστά σε ένα μοναδικό κοινό και χιλιάδες δημότες ο Δημήτρης Καμπόσος, απέδειξε, πως θα είναι ο επόμενος  Δήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών. 

«Μαζί με τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια δουλέψαμε σκληρά. Φυσικά κάναμε λάθη και παραλείψεις τις οποίες αξιολογήσαμε και θα προχωρήσουμε σε διορθωτικές κινήσεις. Για εκείνους που προχώρησαν σε «Προγραμματικές συμφωνίες» χωρίς πρόγραμμα μόνο και μόνο για να σταθούν απέναντί μας την Κυριακή, τους απαντάμε πως δεν ξεχάσαμε τι έλεγαν ο ένας για τον άλλο, πριν τις πρώτες εκλογές. 

Ο χθεσινός άχρηστος όπως αποκαλούσαν οι αρχηγοί των άλλων παρατάξεων τον Γιάννη Μαλτέζο, έγινε σήμερα χρήσιμος για τον τόπο; Τι άλλαξε; Όμως εμπιστεύομαι την κρίση του Αργειακού λαού ο οποίος καταλαβαίνει τι κρύβεται από πίσω από αυτή την μιαρή συμμαχία. 

Πιστεύω πως η λογική θα επικρατήσει! Και στις 16 Οκτωβρίου θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, τα έργα, όπως κάναμε πάντα!»

«Καλώ όλους σας την Κυριακή να δώσετε την απάντηση με την ψήφο σας στο ερώτημα, θέλετε έναν δήμαρχο αποτελεσματικό που το έχει αποδείξει ότι μπορεί ή θέλετε έναν δήμαρχο που επιθυμεί απλώς τον δημαρχιακό θώκο;» ανέφερε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στον λόγο του ενώ παρουσίασε μέρος του πλούσιου, τεκμηριωμένου και κοστολογημένου προγράμματος του που πραγματικά γέμισε ελπίδες το δήμο μας. 

Δείτε παρακάτω σε ζωντανή συνδεση ολόκληρη την ομιλία του στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος:

Related posts