MAXTV.gr

Ο ΑΟ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, το Σάββατο (21/10, 17:00), απέναντι στον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων, στο κλειστό της Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη». 

Η ομάδα να είναι έτοιμη να συνεχίζει με επιτυχίες τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της, μετά τις δυο προκρίσεις στον θεσμό του Κυπέλλου…

Οι παίκτες προπονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (20/10) υπό τις οδηγίες του Άκη Καλαϊτζάκη. Η ώρα του πρωταθλήματος έφτασε και ο κόουτς ζήτησε από τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι, ώστε να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Ο κόουτς περιμένει από τους παίκτες να ακολουθήσουν αυτά που τους έχει ζητήσει, με βάση το πλάνο που έχει καταρτιστεί, απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο. 

Το ζητούμενο για τον σύλλογό είναι να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, με τους παίκτες πιστούς στις αρχές που θέλει το προπονητικό τιμ.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και κάρτες διαρκείας από την είσοδο του γηπέδου πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Related posts