MAXTV.gr

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, -15- περιπτώσεις κλοπών στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (23.5.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, τέσσερις (4) ημεδαποί, 19χρονος και -3- ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, αξιοποιώντας κατάλληλα συνδυαστικά στοιχεία αλλά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 25.2.2023 έως και την 7.5.2023, στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, διέπραξαν -12- περιπτώσεις κλοπών και -3- περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των -35.800- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Τέλος, κατασχέθηκαν -2- οχήματα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ και διάφορα κοσμήματα και ρολόγια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Related posts