MAXTV.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χριστιάνα Γαρουνιάτη 4η θεση στα 200μ.Υπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters DOHA 2024

Λήξη Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Masters DOHA 2024

19 Αθλητές από 11 διαφορετικά Σωματεία που πιάσαμε τα όρια, εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα ανάμεσα σε 2500 αθλητές από 85 διαφορετικές Χώρες!!!

Η πρώτη μου συμμετοχή στην παγκόσμια αυτή διοργάνωση έληξε με προσωπικά ατομικά ρεκόρ, ευχαριστημένη που βρέθηκα σε αυτες τις κατατάξεις αποτελεσμάτων ανάμεσα σε τόσες γρήγορες αθλήτριες.

Κατάφερα να αγγίξω σχεδόν το βάθρο κατακτώντας στην ηλικιακή κατηγορία μου την 4η θεση στα 200μ.Υπτιο!! Κατάφερα επίσης να κατακτήσω δύο φορές την 7η θέση στα 50μ και 100μ Ύπτιο και την 14η θέση στα 50μ Ελεύθερο.

Στόχος σε επόμενες μεγάλες διοργανώσεις να προσπαθήσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου..

Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους

▪️Χρήστος Πιτσάκης

▪️Σοφια Ξυδη

▪️ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ

▪️Nikos Andris

και τα άτομα του στενού προσωπικού μου κύκλου, που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μου αυτή

Να ευχαριστήσω τον προπονητή μου

Spyros Arniakos και τον Σόλωνας Αντωνιάδης που πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή και είναι δίπλα μου στο κομμάτι της ενδυνάμωσης και αποθεραπείας κάνοντάς με σωματικά και πνευματικά πιο δυνατή.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Dimitris Orfanos μαζί με τον κ. Thanasis Panoutsopoulos που δίχως καμία αντίρρηση απάντησαν θετικά στο αίτημα για την προετοιμασία μου με την χρήση ολόκληρου του κολυμβητήριου Ναυπλίου!

Να ευχαριστήσω τον κ. Kostas Cheliotis που έσπευσε να βοηθήσει μαζί με το Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου βρίσκοντας λύση στο αίτημα αυτό συμπεριλαμβάνοντας και τον κ. Βασίλη Πατεμαρλή με τον Μάριο Τσουρδίνη στο άνοιγμα / κλείσιμο της κουβέρτας!!

Η συμμετοχή μου στο παγκόσμιο αυτό είναι αφιερωμένη σε εσάς Γεωργιος ΓαρουνιατηςΒιβη Γαρουνιάτη που είστε δίπλα μου και με στηρίζετε σε όλες τις προσπάθειες μου στις πισίνες από 3 ετών!!!! Ενα μόνο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!

Youtube Thumbnail 1280x720 Px (35)

Related posts