MAXTV.gr

Ο Χρήστος Πούλος του Νικολάου και της Θεώνης, είναι παραγωγός αγροτικών προϊόντων και προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Β’ (ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ – ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ). 

Ασχολείται με τον αθλητισμό από τα σχολικά του χρόνια, πρώτα ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες του Νομού Αργολίδας και Αρκαδίας και τα τελευταία 15 χρόνια ως προπονητής.

Μεγάλωσε στην Νέα Κίο, είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Παπασπυροπούλου και πατέρας δύο παιδιών. Κατοικεί μόνιμα με την οικογένεια του στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Στόχος του, να ξαναβρεί ο Δήμος μας την χαμένη του εμπορική ταυτότητα μέσα από σχεδιασμό και στοχευμένες κινήσεις, με άνοιγμα των δρόμων και τόνωση του εμπορίου, στόχους που η δημοτική αρχή της τελευταίας και πλέον δεκαετίας αποδείχθηκε ότι είτε δεν είχε είτε ήταν ανίκανη να υλοποιήσει.

Προσβλέπει σε μια δημοτική αρχή ικανή να ενώνει δυνάμεις, ώστε να ξαναμάθουμε να συζητάμε μεταξύ μας, πολιτισμένα, χωρίς φόβο και ιδιοτέλεια.

Πιστεύει ότι η μόνη διέξοδος για τον Δήμο Άργους Μυκηνών θα έρθει μέσα από την αλλαγή και την ανανέωση των προσώπων στη διοίκηση του Δήμου. Πήρε την απόφαση να έρθει μαζί μας καθώς πείστηκε ότι η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” και οι άνθρωποι της είναι ικανοί για την αλλαγή στους στόχους, τα πρόσωπα και τις νοοτροπίες στο Δήμο μας.

Καλό Αγώνα και με τη Νίκη!

Related posts