MAXTV.gr

Τραγωδία στη Δάφνη: Δεν το χωράει ο νους η ανθρώπινη τραγωδία που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στο μικρό στενό της Δάφνης

Η 17χρονη Μαρία, ζήτησε από τους καθηγητές της να φύγει νωρίτερα από το 3ο Γενικό Λύκειο Δάφνης. Αφού κάλεσαν τους γονείς της για να ενημερωθούν, η 17χρονη έφυγε από το σχολείο της.

Νωρίτερα, είχε τσακωθεί με την κολλητή της για ένα αγόρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κολλητή της είχε σχέση με ένα αγόρι με το οποίο διέκοψαν. Η 17χρονη ξεκίνησε κρυφά από την φίλη της σχέση με τον συγκεκριμένο.

Η κολλητή της το έμαθε και έγινε φασαρία

Η κολλητή της το έμαθε και ακολούθησε μεγάλος καυγάς. Η 17χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας, ανέβηκε στην ταράτσα της 6όροφης πολυκατοικίας και έπεσε στον ακάλυπτο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Συγκλονισμένος ο πατέρας της, δεν άφηνε να την πάρουν

Εικόνες από Αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν στο στενό της οδού Αλεξάνδρειας, με τον πατέρα να μην αφήνει να πλησιάσει κανείς στο άψυχο σώμα της κόρης του.

Η μητέρα της 17χρονης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αφού κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης, ενώ συντετριμμένος είναι και ο μεγαλύτερος αδερφός της.

Related posts