MAXTV.gr
ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι λένε τα δύο θύματα του «Hayate» ή «Αρχηγού» Βάρδος και Red Dragon: «Έκρυβε λεφτά από την εφορία»

«Πότιζε ανήλικες με αλκοόλ και στη συνέχεια τις έβαζε στην κρεβατοκάμαρα του», λένε για τον «Αρχηγό»

Ο “Hayate” ή “Αρχηγός” συνελήφθη την Τρίτη 6/2 στο πλαίσιο αυτοφώρου, από Αστυνομικούς της Τμήματος Ρατσιστικής Βίας της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφαλείας και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα. Ο 35χρονος Φ. Ζ. με καταγωγή από την Αλβανία, προέβαινε συστηματικά σε εκμετάλλευση και κακοποίηση ΑμεΑ κυρίως στο YouTube, αλλά και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό το δικό του οικονομικό όφελος.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, “κατά το χρονικό διάστημα από την 03-01- 2023 έως και την 06-02-2024, καθώς και σε έτερα χρονικά διαστήματα, προέβη κατ’ εξακολούθηση σε κακοποιητικές συμπεριφορές που περιελάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις, σε βάρος ατόμων με αναπηρία λόγω νοητικής υστέρησης και στη μετάδοση αυτών σε πραγματικό χρόνο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγκάζοντας αυτούς να πραγματοποιήσουν διάφορες προκλήσεις που έθεταν θεατές πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο, με σκοπό να αποκομίζει ο ίδιος οικονομικό όφελος”.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του, κατάσχεσαν 7 σκληρούς δίσκους,
4 συσκευές κινητών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, απειλή, έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το DEBATER, διακρίνεται ο 35χρονος να πιάνει το κεφάλι μιας κοπέλας και να την αναγκάζει να προβεί σε σεξουαλική πράξη, ενώ η ίδια αναφέρει ότι δεν θέλει. Σε άλλο στιγμιότυπο, επιτίθεται λεκτικά σε ομοφυλόφιλο και βάζει μια κοπέλα να κάτσει πάνω στο άτομο αυτό ενώ ο ίδιος δεν θέλει. Χαρακτηρίζει μάλιστα ένα άλλο άτομο αυτιστικό και κατά τη διάρκεια όλου του αποσπάσματος οι βρισιές είναι αρκετές.

«Το περίμενα ότι θα συλληφθεί. Πολλά περιστατικά με είχαν συγκλονίσει. Έβγαζε πολλά λεφτά από το TikTok, τα έκρυβε και από την εφορία. Μας εκμεταλλευόταν κατ εξακολούθηση, δεν μας πλήρωνε κάποιες φορές μάλιστα. Εμένα δεν μπορούσε να μου κάνει μάγκες, εμένα μια φορά με είχε ρίξει κάτω που γλίστρησα στην προσπάθεια μου να ξεφύγω. Χτύπαγε άτομα άλλα μπροστά μου, τα έβριζε. Έχει κάνει πολλά τέτοια πράγματα. Μας έφτιαχνε πολλά προφίλ. Όταν συνελήφθη ο άλλος YouTuber από το Κερατσίνι είχε «μαλακώσει» και δεν μας έβριζε. Μιλάμε για έναν εγωιστή που δεν υποστήριζε πότε τα άτομα που ήταν γύρω του. Έκανε το κομμάτι του. Όταν συνελήφθη ο άλλος YouTuber, έλεγε: «είμαι αρχηγός, σιγά μην με πειράξουν». Έβγαζε πολλά λεφτά από τα δικά μας donate, πλήρωνε 600 € θυμάμαι τον βας βας Παρασκευά. Με πήγαν σε αυτόν, Δεν τον ήξερα πριν».

«Με χτυπούσε στο πρόσωπο, Στα χέρια, τα πόδια, παντού. Είχε πολύ μίσος και ξεσπούσε πάνω μας σε ζωντανές συνδέσεις. Με κακοποιούσε πάρα πολύ άσχημα, με ταπείνωνε. Μάλιστα έφερνε ανήλικες μέσα τις πότιζε με αλκοόλ και στη συνέχεια τις έβαζε στην κρεβατοκάμαρα του»

Πήγη:www.newsbomb.gr

Related posts