MAXTV.gr

Απαράδεκτες οι ανώνυμες και συκοφαντικές επιστολές.Στην Δημοκρατική λειτουργία της Τοπικής κοινωνίας δεν υπάρχουν αξιεξοδα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους μας.

Κάποιοι χρησιμοποιούν πρακτικές του παρελθόντος,με ανώνυμες επιστολές να εξαπολύουν συκοφαντίες προς τρίτους φτάνουν να κατηγορούν την οικογένεια ΛΙΒΑΝΟΥ και να διατυπώνουν με έμμεσο τρόπο τις απόψεις τους.(πρόσφατο περιστατικό στην Τ.Κ Κοιλάδας).

Οι τοπικές υποθέσεις και τα σοβαρά προβλήματα δεν επιλύονται με την λογική της “Ανωνυμίας”με την λογική της “κουκούλας” όλα στο φώς, για το θέμα των υδατικών πεδίων η του υδατοδρομειου υπάρχουν προηγούμενες αποφάσεις, ανάλογες δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις από τους φορείς της Περιφέρεια και του Δήμου.

Τώρα εφόσον υπάρχουν νέες εξελίξεις χρειάζεται πλήρη ενημέρωση, ολόκληρη διαβούλευση, εάν χρειάζονται νέες αποφάσεις της Κοινότητας,του Δήμου του Λιμενικού Ταμείου καλώς να έρθουν.

Επισης υπάρχει ο θεσμός της Συνέλευσης των κατοίκων της κοινότητας, υπάρχει ο θεσμός του Τοπικού Δημοψηφίσματος, και πάντα θα υπάρχουν οι απαραίτητες πλειοψηφίες και οι χρήσιμες μειοψηφίες.

Στην Δημοκρατική λειτουργία της Τοπικής κοινωνίας δεν υπάρχουν αδιέξοδα αυτό που δεν χρειάζεται είναι πρακτικές που θα διχάσουν την κοινωνία και θα προσβάλουν την προσωπικότητα και το κύρος του κάθε ανθρώπου .

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας

Related posts