MAXTV.gr

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Άργος Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 20.30
Αίθουσα τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος»

Προπώληση εισιτηρίων:
1) Βιβλιοπωλείο Δουλτσίνος Κορίνθου 11, Άργος Τηλ: 2751068565
2)ΚΕΔΑΜ Βας. Σοφίας 2 Άργος Τηλέφωνο: 2751062143
3) Ηλεκτρονικά στο https://www.more.com/…/2-xristos-thibaios-panagiotis…/

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 15 €
ΜΕΙΩΜΕΝΟ: 12 € (Φοιτητικό/ΑΜΕΑ/παιδικό μέχρι 12 ετών με την επίδειξη ταυτοτήτων)
ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΤΗΣ: 17 €

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 19.30

“Με διάθεση συγκροτήματος επί σκηνής και επικοινωνίας, με όχημα τα τραγούδια, συναντιούνται και φέτος ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης.

Μετά την περσινή, τρομερά επιτυχημένη συνύπαρξή τους, έρχονται ξανά να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τα τραγούδια γυμνά αλλά και γυμνασμένα, όπως τη στιγμή που έρχονται στο φως”.

Οι 2 τους γνωρίστηκαν το 1997 κατά την ηχογράφηση του διαχρονικού πλέον τραγουδιού «Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα» το οποίο ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης να παίζει εξαίσια κλασική κιθάρα.

Μέσα από ανατρεπτικές επιλογές ρεπερτορίου χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις, αυτοσχεδιασμούς και αδιάκοπη επαφή με τους ακροατές, χτίζουν ένα πρόγραμμα που έχει στιγμές συγκινητικές, εξωστρεφείς, προσωπικές και ομαδικές. Όλα δένουν με μια φυσικότητα που δεν χρειάζεται εξηγήσεις.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια.

Το “2” είναι μια μουσική παράσταση για 2 μουσικούς που ενώνονται με βαθιά εκτίμηση και χημεία αλλά και μια παράσταση – παιχνίδι για τους αιώνιους 2 : μουσικούς και κοινό.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: GUITAR GALAXY PRODUCTIONS

Related posts