MAXTV.gr

Επίθεση του Σεραφείμ Πειραιώς στον Κασσελάκη. “Η ομοφυλοφιλία υπεύθυνη για τις καρκινογενέσεις” – “Επαίρεται δημοσίως με τον ατυχή νεανία Τάιλερ”

Στο στόχαστρο του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ μπήκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον πρώτο να επισημαίνει ότι αν και σέβεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όπως κάθε άνθρωπο και τιμά τη θεόσδοτη ελευθερία του, σημειώνει ότι ο συγκεκριμένος εμφανίζει “ως δήθεν κανονικότητα την παρέκκλισή του”.

Μάλιστα, αφού ονοματίζει τον Τάιλερ Μακμπέθ, “ατυχή νεανία που αποκαλεί “σύζυγον”” ο κ. Κασσελάκης και με τον οποίο “ετέλεσε “γάμον” στην υπερατλαντική χώρα”, ο μητροπολίτης Περαιώς Σεραφείμ, υποστηρίζει ότι εμμέσως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποδεικνύει ένα άλλο “πρότυπο για τη ζωή των νέων ανθρώπων.

“Οφείλω να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου από την τυχόν άμβλυνση απορρίψεως της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και της παραχρήσεως της ανθρώπινης φυσιολογίας, που αποτελεί την τραγική σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας“, αναφέρει στο μακροσκελές του κείμενο, που δημοσίευσε το ekklisiaonline.gr.

Related posts