MAXTV.gr
ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΠΕΤΣΕΣ

ΣΠΕΤΣΕΣ: Tρισάγιο στον τάφο του Σωτηρίου Ανάργυρου στο κοιμητήριο των Αγίων Πάντων και ο πρόεδρος του Ιδρύματος κατέθεσε στεφάνι.

ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ .

Τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου από την Εκτελεστική Επιτροπή της Αναργυρειου Σχολής το ετήσιο μνημόσυνο των Ευεργετών του νησιού μας, Σωτηρίου Ανάργυρου και Μαρίνου Κοργιαλένειου.

Την επιμνημόσυνη δεηση έψαλε ο πατέρας Ανδρέας Κουμπης.

Την μνήμη των Ευεργετών τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Σπετσων Παναγιώτης Λυρακης, ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Πέτρος Πετρακόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης Σπετσιωτών Αγγελική Ραππου, ο Διευθυντής του Μουσείου Χατζηγιάννη Μέξη Μανώλης Λουζης, ο πρόεδρος των Συνταξιούχων Χαράλαμπος Μάρκου, ο πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου και απόφοιτος Νίκος Τσαπάρας, ο πρώην Υποδιευθυντής της Αναργυρειου Σχολής Γιώργος Μυτιληναίος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου και πρώην καθηγητής της Σχολής Παύλος Παρασκευαιδης, ο πρώην Διευθυντής Αθανάσιος Κοταδακης, η Διευθύντρια του ιδρύματος Ζωή Παπαδάκη, Απόφοιτοι της Σχολής και κάτοικοι του νησιού.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος Πέτρος Πετρακοπουλος αναφέρθηκε στην τεράστια προσφορα του Σωτηρίου Ανάργυρου στο νησί του και έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της σημερινής απερχόμενης Εκτελεστής Επιτροπής.

Ακολούθησε τρισάγιο στον τάφο του Σωτηρίου Ανάργυρου στο κοιμητήριο των Αγίων Πάντων και ο πρόεδρος του Ιδρύματος κατέθεσε στεφάνι.

Στην συνέχεια στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής προσφέρθηκε ο καθιερωμένος καφές.

Related posts