MAXTV.gr

Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη, στην ευαισθητοποίηση και τη σωστή ενημέρωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Μια ασθένεια που είναι πλήρως ιάσιμη, ωστόσο η αντιμετώπισή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον προληπτικό έλεγχο και την έγκαιρη διάγνωση.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Λαογραφικό Εργαστήρι του Νομικού Προσώπου Κ.Π.Α.Π.Π του Δήμου Ερμιονίδας πραγματοποιεί τον συμβολικό περίπατο για να στείλει σε όλους μας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Η σημερινή δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί γίνεται με βασικό σκοπό να αφυπνίσει τις γυναίκες για τη σωστή πρόληψη.

Γνωρίζουμε ότι ο καρκίνος του μαστού, στις περισσότερες περιπτώσεις, εφόσον διαγνωστεί νωρίς είναι πλήρως ιάσιμος.

Άρα οφείλουμε όλοι μας να είμαστε ενεργοί πολίτες, συνοδοιπόροι και υποστηρικτές κάθε προσπάθειας ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για να συμβάλουμε ώστε να σωθούν ζωές.

Στηρίζουμε τη γυναίκα, η οποία αποτελεί τον πυρήνα της οικογένειας, αφού ως μητέρα, ως σύζυγο, ως φίλη, ως εργαζόμενη αποτελεί πηγή έμπνευσης για την κοινωνία και τον πολιτισμό μας!

Θερμά Συγχαρητήρια στις γυναίκες του Λαογραφικού Εργαστηρίου, στον Πανελλήνιο Σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού “Άλμα Ζωής” , στην φυσιοθεραπεύτρια, Δώρα Γαλανοπούλου για την σημερινή δράση.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλες σας υγεία και δύναμη!

Να θυμάστε ότι μπορείτε να νικήσετε τα πάντα!

Related posts