MAXTV.gr

Κλοπές, όπλα και ναρκωτικά περιλαμβάνονται στο αστυνομικό δελτίο της Γενική Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Αναλυτικά:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (23.6.2023) το βράδυ, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Κορινθίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με ακόμη έναν 29χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, διέρρηξαν όχημα και επιχείρηση, όπου αφαίρεσαν εργαλειοθήκη και μεταλλικά αντικείμενα. αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων

Συνελήφθη, χθες (23.6.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα, βαλλίστρα με -4- βέλη, σιδερογροθιά και φωτοβολίδα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά και για το –κατά περίπτωση- αδίκημα της παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθησαν, χθες (23.6.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 35 και 50 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -20,9- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (23.6.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (23.6.2023) το απόγευμα, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 21 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (23.6.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 29χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Related posts