MAXTV.gr

Πρόταξε το πιστόλι που κουβαλούσε πάνω του μήπως και γλιτώσει το ξύλο, όμως η απειλή ουδόλως έκαμψε το θυμό των τριών νεαρών από την Ασή Γωνιά που όρμησαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο 22χρονος από τις Μέλαμπες φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα σε μία ύστατη προσπάθεια να τους αναγκάσει σε φυγή,  δεν τους πτόησε  όμως.

Το πιστολίδι και το ξύλο έπεσαν στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής σε ένα πολυσύχναστο δρομάκι στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου. Η συμπλοκή αφορούσε σε πέντε νεαρούς κρητικούς, δύο από τις Μέλαμπες και τρεις από την Ασή Γωνιά, όλοι τους ηλικίας 21-22 ετών.

Οι δύο παρέες βγήκαν για διασκέδαση σε μπαρ της περιοχής όταν ξαφνικά η μία έπεσε πάνω στην άλλη και τότε θυμήθηκαν παλιές παρεξηγήσεις, δύο και τριών ετών πριν. Έγινε μία πρώτη λογομαχία, τελικά η μία παρέα απομακρύνθηκε από την άλλη, όμως μικρή η πόλη του Ρεθύμνου και εκατό μέτρα πιο κάτω, τα βήματά τους συναντήθηκαν ξανά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι 22χρονος από τις Μέλαμπες, φοβούμενος ότι θα ακολουθήσει άγρια συμπλοκή καθώς οι τρεις ήταν αρκετά μεγαλόσωμοι και γεροδύναμοι, πρόταξε το πιστόλι που έφερε πάνω του για να τους κρατήσει σε απόσταση. Μάταια όμως.

Οι τρεις όρμησαν πάνω του. Την στιγμή εκείνη φέρεται να έριξε έναν πυροβολισμό στον αέρα για εκφοβισμό. Άρχισαν να τον χτυπούν. Κάποια στιγμή και με τον κόσμο να φωνάζει, ο 22χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των τριών και να διαφύγει. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Ρεθύμνου εν συνεχεία συνελήφθη για το όπλο και τον πυροβολισμό.

Πάντως σε σχέση με τους λοιπούς εμπλεκόμενους, δεν υποβλήθηκε μήνυση και έτσι δεν υπάρχει ζήτημα σύλληψης τους.

Related posts