MAXTV.gr

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή των κατοίκων, των επισκεπτών και των επαγγελματιών, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του πατροπαράδοτου Καρναβαλιού της Ύδρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη, η φετινή συμμετοχή του κόσμου στο καρναβάλι της Ύδρας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
“Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στα νέα παιδιά για τη συμμετοχή τους. Μας γέμισαν αισιοδοξία ότι τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα του Τόπου μας θα συνεχιστούν.

Το καρναβάλι μας φέτος πέρασε και από περιοχές που είχε να περάσει 15 χρόνια. Ευχαριστούμε τους κατοίκους των περιοχών αυτών για τα πλούσια κεράσματά τους. Πολλές ευχαριστίες οφείλονται και στους Υδραίους Επαγγελματίες για τις πλούσιες χορηγίες τους.

Τέλος οφείλουμε ένα ουσιαστικό Ευχαριστώ στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού κ. Μαίρη Κάτσικα για τον άψογο συντονισμό των φετινών εκδηλώσεων.” αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Κουκουδάκης.
Οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού της Ύδρας, κορυφώθηκαν με το νησιώτικο γλέντι στην παραλία του νησιού, από το συγκρότημα του Νίκου Οικονομίδη και της Κυριακής Σπανού.

PHGH-https://www.saronicmagazine.gr/

Φωτογραφίες από το Facebook – Γιώργος Κουκουδάκης και Πειραματικό Εργαστήριο Θεάτρου Ύδρας.

Related posts