MAXTV.gr

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη, από τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τρία σκυλιά, στην αυλή του σπιτιού της.

Τα σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή του σπιτιού και επιτέθηκαν στην 50χρονη που εκείνη την ώρα είχε βγει από το σπίτι της για να πετάξει σκουπίδια.

Η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα και υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν παρέλαβε την άτυχη γυναίκα, καθώς είχε ήδη καταλήξει.

Ο πρόεδρος της κοινότητας περιγράφει καρέ-καρέ την τραγωδία
Μιλώντας στο ThessToday, o πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας Χρήστος Σαραμούρτσης, περιέγραψε καρέ καρέ την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην κοινότητα το μεσημέρι της Κυριακής.

«Η 50χρονη κλάδευε τον κήπο της με ένα συνεργείο εργατών. Είχε αφήσει τις πόρτες της αυλής ανοιχτές για να διευκολύνει τις εργασίες. Τα άγρια σκυλιά του γείτονα για άγνωστο λόγο φτάσανε στην αυλή και έγινε το μοιραίο. Υποθέτουμε πως το συνεργείο δεν άκουσε κάτι επειδή όλοι φορούσαν ειδικά ακουστικά προστασίας για τα μηχανήματα κλαδέματος. Όταν την είδαν ήταν αργά. Μετά ήρθαν τρία ασθενοφόρα, η γυναίκα όμως είχε καταλήξει» αναφέρει ο κ. Σαραμούρτσης.

«Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο»
«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Όλη η κοινότητα είναι ανάστατη. Ήταν μητέρα δύο παιδιών η άτυχη γυναίκα» προσθέτει ο πρόεδρος της κοινότητας. «Δεν είχαμε ποτέ ξανά κάποιο παράπονο από κατοίκους για τα συγκεκριμένα σκυλιά ότι ήταν επιθετικά» καταλήγει ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γείτονας της 50χρονης και ιδιοκτήτης των άγριων σκυλιών έχει οδηγηθεί στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου ενώ αυτή την ώρα δίνει εξηγήσεις στις αρχές για το αιματηρό συμβάν. Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ..

Οι φωτογραφίες της άτυχης 50χρονης:

Related posts