MAXTV.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Σκάει πρόταση για Καμαρά – Τι ισχύει για Μπιέλ και Ιμπόρα

Μεταγραφές: Ορατό είναι το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης του Μαντί Καμαρά, αφού εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να φτάσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (31/01) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, προχωρώντας σε διπλό «χτύπημα», καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Βέζο από τη Λεβάντε και του Ζοβάνε Καμπράλ, ως δανεικό από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πλέον, σειρά… παίρνουν οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Κάρλος Καρβαλιάλ, με στόχο την… αποσυμφόρηση του ρόστερ. Σ’ αυτήν την κατηγορία βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά. Ο δυναμικός μέσος δεν αποτελεί βασική επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού και από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι στην Πλατεία Αλεξάνδρας εμφανίζονται έτοιμοι να δεχθούν προτάσεις για να τον παραχωρήσουν.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία για πρόταση που αναμένεται να «σκάσει» στα γραφεία της ΠΑΕ και θα προέρχεται από την Ισπανία, μια και οι μεταγραφές εκεί ολοκληρώνονται την Πέμπτη (01/02). «Φαβορί» για την απόκτησή του εμφανίζεται η Χετάφε, η οποία είναι σε επαφή με τους εκπροσώπους του παίκτη και αναμένεται να καταθέσουν επίσημη προσφορά στην ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, υπάρχει έντονος ανταγωνισμός από την Λας Πάλμας και την Μπέτις, με την… υποσημείωση πως η δεύτερη θα μπει στο «κόλπο», μόνο αν παραχωρήσει τον Γκίντο Ροντρίγκες, ενώ ο Μαντί Καμαρά έχει προταθεί και στη Σεβίλλη. Πάντως, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη στο Ρέντη μέχρι το καλοκαίρι, όπου ολοκληρώνεται η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα υπάρχουν σαφώς περισσότερες προοπτικές.

Τι ισχύει για Μπιέλ και Ιμπόρα
poster

Κοντά στην αποχώρησή τους από τους «ερυθρόλευκους» εμφανίζονται οι δύο Ισπανοί μέσοι. Ο πρώην άσος της Κοπεγχάγης είναι σε ανοικτή επικοινωνία με την Άουγκσμπουργκ. Οι Γερμανοί θέλουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό, τη στιγμή που ο Ίβηρας αναζητά ένα συμβόλαιο ανάλογο μ’ αυτό που έχει στον Πειραιά, αλλά και σύλλογο με προοπτική για να αποχωρήσει.

Όσον αφορά στον έτερο Ισπανό, ο Βιθέντε Ιμπόρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Λεβάντε. Η εν λόγω απόφαση είχε παρθεί από την αρχή, αφού ήθελε να γυρίσει στην αγαπημένη του ομάδα για να κλείσει την καριέρα του, με τη διαφορά πως αυτή η επιθυμία του μπορεί να «επαληθευτεί» από τον Ιανουάριο, μια και δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό.

Πήγη:www.newsbomb.gr

Related posts