MAXTV.gr

Είναι μεγάλη η υποκρισία όλων αυτών που μόλις σήμερα δήθεν ανακάλυψαν τη βία στην Παλαιστίνη. Το αίμα ρέει στην κατεχόμενη παλαιστινιακή γη εβδομήντα πέντε χρόνια πια. 

Εβδομήντα πέντε χρόνια υπάρχει η ισραηλινή κατοχή, οι εκτοπισμοί και η συνεχής επέκταση των εποικισμών, η ληστεία της γης των Παλαιστινίων, τα οδοφράγματα και η ύψωση των διαχωριστικών τειχών στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα, ο εγκλωβισμός τους μέσα σε ασφυκτικές συνθήκες διαβίωσης, ο καθημερινός ανείπωτος εξευτελισμός, η παρενόχληση και η δολοφονία χιλιάδων και χιλιάδων Παλαιστινίων, ο εγκλεισμός δεκάδων χιλιάδων που σαπίζουν επί δεκαετίες στις φυλακές των δυνάμεων κατοχής.

Ζούμε στιγμές πραγματικής Αποκάλυψης στη Γάζα, τις εκατόμβες νεκρών, την πλήρη ισοπέδωση κάθε ζωτικής υποδομής, την καταστροφή ολόκληρης της περιοχής, με σκοπό την τελική εκδίωξη των Παλαιστινίων από εκεί. Η Λωρίδα της Γάζας είναι η μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου. Σε μία φλούδα γης 365 τετραγωνικών χιλιομέτρων ζουν 2,5 εκατομμύρια ψυχές, με 45% ανεργία, με το 65% να μην έχει επαρκή τροφή. Αποκλεισμένοι, συχνά χωρίς ρεύμα και καθαρό νερό, χωρίς είδη βασικής ανάγκης. Αυτή είναι η Γάζα, η δήθεν «ανεξάρτητη Πατρίδα» των Παλαιστινίων!

Εκφράζουμε την σταθερή αταλάντευτη αλληλεγγύη μας στον πολύχρονο αιματηρό αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, ενάντια στην συνεχιζόμενη βάρβαρη ισραηλινή κατοχή με την στήριξη των Αμερικανών και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών.

Όποιος θέλει την ειρήνη στην μέση Ανατολή πρέπει να βροντοφωνάξει ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Να μην περάσει η αντιστροφή της πραγματικότητας που επιχειρούν οι βρώμικοι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί προπαγάνδας που δικαιολογούν για χρόνια τα ισραηλινά εγκλήματα και προσπαθούν να παρουσιάσουν ως «τρομοκρατία» και έγκλημα την δίκαιη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού.

Καταδικάζουμε την στάση της ελληνικής κυβέρνησης και όλων όσων στηρίζουν το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε υποστήριξη. Απαιτούμε να φέρουν πίσω άμεσα την ελληνική φρεγάτα που έστειλαν για να στηρίξουν τους δολοφόνους των λαών της μέσης ανατολής.

Δεν έχει κανένα δικαίωμα η ελληνική κυβέρνηση να εκθέτει το λαό μας στους άμεσους, τεράστιους κινδύνους που συνεπάγεται η συμμετοχή και στήριξη σε αυτό το βάρβαρο δολοφονικό κράτος του Ισραήλ μακρύ χέρι του Αμερικανονατοϊκου ιμπεριαλισμού σε βάρος και στην υποταγή των λαών της περιοχής.

–Γι αυτό και απαιτούμε τον τερματισμό της Ισραηλινής κατοχής.

Χαιρετίζουμε την περήφανη αντίσταση του λαού της Παλαιστίνης, εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση στον αγώνα του μέχρι την πλήρη δικαίωσή του. Καλούμε το λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τους μαζικούς φορείς και της οργανώσεις τους να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10, 6:00 μ.μ. ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ «ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ»

Related posts