MAXTV.gr

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ όπως έχει καθιερωθεί η 3 Δεκεμβρίου, αλλά και της αρχής της σύμπραξης και ανάπτυξης φιλικών δεσμών μεταξύ σχολείων ειδικής και τυπικής αγωγής, υποδέχθηκε με χαρά τους μαθητές της έκτης τάξης ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου, οι οποίοι και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μαθητές μας, τους χώρους μας, καθώς και τις δράσεις που υλοποιούμε.

Οι μαθητές επισκέφτηκαν το εργαστήριο της πληροφορικής, της γεωπονίας, των καλλιτεχνικών, καθώς και το γυμναστήριο μας. Αρχικά οι μικροί μας φίλοι γνώρισαν τους κήπους του σχολείου μας και στην συνέχεια υπό τις χρήσιμες συμβουλές των γεωπόνων κάθε μαθητής φύτεψε από ένα μαρούλι το οποίο και πήρε μαζί του

Στην αίθουσα εικαστικών παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τα έργα των μαθητών μας

Στην συνέχεια παίξαμε ένα διαδραστικό Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι, στο οποίο οι μαθητές έπρεπε χωρίς να βλέπουν να σχηματίσουν το πρόσωπο του Άγιου Βασίλη καθώς και του ξωτικού βοηθού του.

Στο τέλος παρέλαβαν τα δώρα που σχεδίασαν και κατασκεύασαν οι μαθητές μας, για τους μικρούς μας φίλους. Μια πάνινη τσάντα περίμενε κάθε μαθητή, καθώς και ένα τρισδιάστατο δέντρο στο οποίο γράψαμε τα ονόματα, τα συναισθήματα μας, καθώς και τις ευχές μας.

Κατά την αποχώρηση τους, οι νέοι μας φίλοι, μας τραγούδησαν στην νοηματική ένα πανέμορφο τραγούδι.

Related posts