MAXTV.gr

ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οριστικό είναι πλέον ότι δε θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Όπως αναμενόταν, η ΚΕΔ/ΕΠΟ σφράγισε και εμπράκτως τη στήριξή της στην αποχή των διαιτητών, ανακοινώνοντας ότι δε θα προχωρήσει σε ορισμούς.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δε θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών. Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες».

Ακολούθησε η ανακοίνωση της διοργανώτριας, με την οποία επισημοποιήθηκε η αναβολή της έναρξης του δευτέρου γύρου:

«Σε συνέχεια της προ ολίγου ανακοίνωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ περί μη ορισμού αξιωματούχων διαιτησίας, ανακοινώνεται η αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League. Η διοργανώτρια αρχή με νεότερη απόφαση – ανακοίνωσή της θα προβεί σε εκ νέου ορισμό των αναβληθέντων αγώνων».

Σήμερα εξάλλου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των Ελλήνων διαιτητών με τους αρμόδιους υπουργούς (Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Οικονόμου) στην οποία θα επιδιώξουν να λάβουν εγγυήσεις για την ασφάλειά τους στα γήπεδα.

Εφόσον συμβεί αυτό, η αποχή τους αναμένεται να τερματιστεί και την επόμενη εβδομάδα να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα με τη 14η αγωνιστική.

Related posts