MAXTV.gr

«Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει» φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο 71χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του στη Σαλαμίνα

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ο 71χρονος γυναικοκτόνος από τη Σαλαμίνα έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ο 71χρονος, που σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του, εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος στην κατάθεσή του.

Μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε ότι τη σκότωσε, και με κυνισμό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «ήταν με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω».

«Για να μάθει»…

Σε ανάλογο ύφος, που προκαλεί το λιγότερο οργή, και η υπόλοιπη κατάθεσή του στην αστυνομία, κατά την οποία υποστηρίζει μάλιστα ότι «της άξιζε» να πεθάνει αφού τον απάτησε. «Για να μάθει» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο 71χρονος γυναικοκτόνος, θεωρώντας τη σύντροφό του κτήμα του.

«Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει» είπε ο 71χρονος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιδί της 43χρονης γυναίκας, ισχυριζόμενος ότι το αγαπάει και «γι’ αυτό περίμενε να φύγει από το σπίτι»…

«Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Γι’ αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι, ώστε να μη είναι μπροστά. Δεν είχα φύγει από τη Σαλαμίνα μετά το περιστατικό (σ.σ.: τον ξυλοδαρμό της 43χρονης το βράδυ της Παρασκευής) και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο. Ήξερα τι ώρα φεύγει το παιδί και μόλις έφυγε πήγα στο σπίτι».

«Την πυροβόλησα τρεις φορές και την πέτυχα δύο. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν τρεις ημέρες. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι. Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα. Ένιωσα προδομένος μετά από τόσα χρόνια σχέσης. Δεν έπρεπε να μου το κάνει αυτό» κατέληξε προκλητικά στην κατάθεσή του ο γυναικοκτόνος.

Τη σκότωσε και πήγε για καφέ με φίλους του στο Κερατσίνι

Οργή προκαλεί το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και δείχνει τις κινήσεις του 71χρονου γυναικοκτόνου της Σαλαμίνας, λίγη ώρα μετά το στυγερό έγκλημα.

Το βίντεο δείχνει τον 71χρονο σε καφετέρια στο Κερατσίνι –όπου και τελικά συνελήφθη- να πίνει τον καφέ του με φίλους του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Μόλις πριν από λίγο είχε πυροβολήσει με καραμπίνα τη 43χρονη σύντροφό του και μητέρα ενός παιδιού.

Related posts