MAXTV.gr

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Μυκηνών και την ΚΕΔΑΜ ένα πόνημα με ιδιαίτερη σημασία για τον τόπο μας και ειδικά την πόλη μας. 

Το βιβλίο της κ. Βασιλικής Καχριμάνη , εφόρου του Φιλολογικού Τμήματος του Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Άργους, με τίτλο “Σαν παραμύθι”, το οποίο θα προλογίσουν η κ. Βίκυ Φλέσσα δημοσιογράφος κι ο κ. Παναγιώτης Μουσταΐρας, διευθυντής της ΑΣΠΑΙΤΕ και διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, αναφέρεται στην ιστορία μιας παρέας σύγχρονων παιδιών που συναντούν στο όνειρό τους ,τους μακρινούς προγόνους τους στην πόλη του Άργους και μέσα από μια γλαφυρή διήγηση μαθαίνουν για την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και τις μάχες που δόθηκαν στα αργείτικα χώματα. 

Την εικονογράφηση του βιβλίου επιμελήθηκε το καλλιτεχνικό εργαστήρι Άργους και οι μαθητές του κ. Ρήγα Ρηγόπουλου , ενώ τη δραματοποίηση του έργου επί σκηνής θα πραγματοποιήσουν οι μαθητές της Έ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους.

Ευχόμαστε το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο και να κινητοποιήσει τα παιδιά του Άργους να μάθουν για την ιστορία του τόπου μας!!

Related posts