MAXTV.gr

Από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του Δήμου Άργους Μυκηνών, ο σημερινός και αυριανός Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, έκλεισε τον αγώνα της προεκλογικής περιόδου με μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια και το μήνυμα της νίκης εκκωφαντικό! Πλήθος κόσμου κατέφτασε απ όλες τις γωνιές του Δήμου στην κεντρική πλατεία του Άργους από νωρίς το απόγευμα και υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τον Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα εκδηλώνοντας την συγκίνησή του για την μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση λίγες μέρες μετά την Κεντρική του ομιλία που άφησε εποχή!

Ο Δήμαρχος Καμπόσος αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν κατά τη θητεία του αλλά και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο εγγύς μέλλον. Επίσης αναφέρθηκε στις αντίπαλες παρατάξεις τονίζοντας ότι περίμενε έστω και την τελευταία στιγμή να ακούσει το ρεαλιστικό τους πρόγραμμα αλλά ματαίως .

«Η δημοτική μας παράταξη έχει μάθει να δουλεύει σκληρά και με αποτέλεσμα! Γνωρίζουμε τι χρειάζεται ο τόπος και πως μπορούμε να το υλοποιήσουμε. Εμπιστεύομαι την κρίση του λαού και είμαι σίγουρος πως θα εκτιμήσει όλα αυτά τα έργα που έγιναν αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό που έχουμε για τη νέα θητεία! 

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές! Πρωτίστως όμως νικητής από την εκλογή μας θα είναι ο Δήμος Άργους Μυκηνών!

Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους για το καλό του τόπου. Θα αγνοήσουμε την τοξικότητα των τελευταίων ημερών και τις αήθεις επιθέσεις των αντιπάλων. Θα πάμε όλο μαζί μπροστά για το καλό του τόπου!» ανέφερε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στην σύντομη ομιλία του.

Δελτίο τύπου  

Δείτε ολόκληρη την ομιλία στο βίντεο παρακάτω:

Related posts