MAXTV.gr

Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένης στη Γρα Λυγιά από αλλοδαπό- Εξετάζεται βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 87χρονη γυναίκα το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι της στη Γρα Λυγιά Λασιθίου από έναν αλλοδαπό, ασιατικής καταγωγής. Ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης και αφού την έριξε από το κρεβάτι άρχισε να τη χτυπάει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη κατάφερε να τον γρατζουνίσει με το αριστερό της χέρι στο δεξί του αφτί, έβαλε τις φωνές και ο αλλοδαπός δράστης εξαφανίστηκε. Όπως είπε η 87χρονη ο δράστης δεν είχε σκοπό να την κλέψει ή να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Κάτοικοι της περιοχής και αστυνομικοί εντόπισαν έναν άνδρα που ταίριαζε στην περιγραφή της ηλικιωμένης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ένα σημάδι στο πρόσωπο που φαίνεται να ταιριάζει με αυτό που του προκάλεσε το θύμα, σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσε. Αστυνομικοί έχουν επίσης το υλικό από κάμερα από κοντινό μίνι μάρκετ που δείχνει τον προσαχθέντα να αγοράζει μπίρες.

Το άτομο που έχει προσαχθεί είναι υπό την επήρεια μέθης και οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέλθει για να εξεταστεί. Αναμένεται επίσης να πάει στο Α.Τ Ιεράπετρας όπου κρατείται ο αλλοδαπός για να τον αναγνωρίσει ή όχι. Η 87χρονη βρισκόταν μέχρι χθες στο νοσοκομείο Ιεράπετρας για εξετάσεις και σύμφωνα με την αστυνομία είναι σε καλή κατάσταση

https://www.patris.gr/

Related posts