MAXTV.gr

Στον Δήμο μας κάποιοι συνεχίζουν να μαλώνουν για ασήμαντα θέματα τρίτης και τέταρτης σημασίας,για κάποιες παραιτήσεις κοινοτικών συμβούλων….και εκδίδονται δελτία τύπου εκατέρωθεν….

Οι αιρετοί είχαν το δικαίωμα να παραιτηθούν…και παραιτήθηκαν το πρόβλημα κύριοι της Διοίκησης και της Μείζον Αντιπολίτευσης είναι η ταμπακιέρα, ο νόμος με τον οποίο έγιναν οι εκλογές, είναι επιλογή της παρούσας κυβέρνησης,του κόμματος της Ν.Δ που και οι Επικεφαλής των δύο άλλων παρατάξεων είναι κομματικά μέλη.

Εμείς είχαμε κατακρίνει,την δυνατότητα που έδωσε ο νόμος να είναι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι δημοτικοί υπάλληλοι μόνιμοι η ορισμένου χρόνου,να είναι υποψήφιοι σύμβουλοι οι προμηθευτές των ΟΤΑ,να καταργηθούν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που ίσχυαν εδώ 25 χρόνια ,να έχουμε το πανηγύρι του 150%των υποψηφιοτήτων επί του οργάνου ενώ από την άλλη να μειώνονται η να καταργούνται τα θεσμικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αφήστε τις άγονες και χωρίς περιεχόμενο αντιπαραθέσεις γιατί επί της ουσίας επιλέγεται την σιωπή στην ουσία του προβλήματος.

Μπροστά μας είναι τα σοβαρά προβλήματα που απαιτούν συναινέσεις αλλά και όπου χρειάζεται κατάθεση διαφορετικών προτάσεων – ριζικές και ουσιαστικές αντιπαραθέσεις.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ.

Related posts