MAXTV.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην κορυφή ο Φείδων Άργους στην Β΄Εθνική γυναικών

Εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του ΦΕΙΔΩΝΑ ΑΡΓΟΥΣ που επικράτησε του ΙΚΑΡΟΥ ΠΕΤΡΩΤΟΥ στο ντέρμπι του β’ ομίλου της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου για την 13η αγωνιστική

Ο αγώνας, που διεξήχθη στο γήπεδο Σαραβαλίου Πατρών, πρόσφερε θέαμα υψηλού επιπέδου και μεγάλες συγκινήσεις στους χίλιους και πλέον φιλάθλους που κυριολεκτικά γέμισαν τις εξέδρες του γηπέδου.

Το σκορ άνοιξε η Γαλάνη στο 34’, μετά από σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων, για να απαντήσει άμεσα η Ζώτου στο 36’ με καρφωτή κεφαλιά εξ επαφής. Στο δεύτερο μέρος, ο Ίκαρος προηγήθηκε με κεφαλιά της Μούκα στο 58’. Ωστόσο, οι παίκτριες του Φείδωνα πίστεψαν στην ανατροπή, ρίσκαραν και με μεθοδικό τρόπο στο τέλος δικαιώθηκαν. Αρχικά, ισοφάρισαν στο 76’ με οργανωμένη επίθεση και ατομική προσπάθεια της Βαλκάνη.

Το τελικό 2-3 το πέτυχε με κεφαλιά η Μαριλένα Μούγιου στο 90’ μετά από κόρνερ της Τριανταφύλλου.

Ο Φείδων είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ στο ματς, με τη Γαλάνη στο πρώτο μέρος και τη Σαμπάνη στις αρχές του δευτέρου. Ο Ίκαρος είχε ένα δοκάρι από εκτέλεση φάουλ της Τσάμη λίγο πριν από την ανάπαυλα.

Οι δύο ομάδες είχαν από έναν σοβαρό τραυματισμό, καθώς η Εμμανουέλα Κέτα του Ικάρου και η Βασιλική Σταύρου του Φείδωνα αποχώρησαν τραυματισμένες.

Με τη νίκη του αυτή, ο Φείδων πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής, έναν βαθμό πάνω από τον Ίκαρο Πετρωτού που ακολουθεί.

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Α. Ζήκος): Ψάλτη, Τζουρά, Κέτα (27’ Ράικου), Παπακυριαζή, Τσαραντάνη, Κωστόπουλου (69΄ Καμπούρη), Μούκα, Συρμή, Τσάμη, Ζώτου, Πουρνιά.

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ (Δ. Τότσικας): Μούγιου Μ-Σ, Κουκουμάνου, Παπανικολοπούλου, Γκότση, Βαλκάνη, Αρέστη, Γαλάνη, Μούγιου Μ-Λ, Σαμπάνη, Τριανταφύλλου, Τάτα (71’ Σταύρου – 83’ Οικονόμου).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ίκαρος Πετρωτού – Φείδων Άργους 2-3

Ατρόμητος Ζαρουχλέικων – ΑΟΠΚ Πατίστα 3-0

Άρης Πατρών – Δόξα Πηγαδακίων 1-4

ΑΠΣ Τίγρεις – ΓΠΟ Γιάννενα 1-0

Ρεπό: Φλαμίνγκο Μεσολογγίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φείδων Άργους              28

Ίκαρος Πετρωτού            27

Δόξα Πηγαδακίων            24

Φλαμίνγκο Μεσολ.         18

ΑΠΣ Τίγρεις                  16

ΓΠΟ Γιάννενα               12

Ατρόμητος Ζαρ.               7

ΑΟΠΚ Πατίστα                6

Άρης Πατρών                 4

Related posts