MAXTV.gr

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης την Κυριακή 3 Μαρτίου βρέθηκε στο Δρέπανο συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος στο νομό Γιώργο Γαβρήλο.

Ο κ.. Κασσελάκης απηθυνε χαιρετισμό ενώ συνομίλησε με αγρότες παραγωγούς του τοπικού προϊόντος και άκουσε τα προβλήματα των αγροτών 

Στην γιορτή του μανταρινιού παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Ανδ. Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος και πλήθος κόσμου.

Η γιορτή του Μανταρινιού είναι μία γιορτή τοπικών γεύσεων με βασικό σκοπό την προβολή και τη διάδοση των προϊόντων και τη διατήρηση της παράδοσης της περιοχής, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτιστικού πλούτου του τόπου.

Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου, ενώ συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η περιφέρεια Πελοποννήσου, το επιμελητήριο Αργολίδας και ο δήμος Ναυπλιέων.

Αφήγηση vs. περιγραφή : Άγγελος Δρίτσας

Related posts