MAXTV.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαρωτική συγκέντρωση υπογραφών του ΛΑ.Ο.Σ κατά της τεκνοθεσίας και της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια- Το μήνυμα του προέδρου Φίλιππου Καμπούρη

Στη συγκέντρωση υπογραφών σε όλη την Ελλάδα κατά του γάμου, της τεκνοθεσίας και της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια προχωρά, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.), δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή του, σε κάθε τι που αλλοιώνει τον νόμο του Θεού και την ανθρώπινη ηθική.

Με όλον τον σεβασμό, στις προσωπικές επιλογές του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, ο ΛΑ.Ο.Σ συγκεντρώνει την υπογραφή κάθε Ελληνίδας και Έλληνα που αγαπά και σέβεται την αξία της ελληνικής οικογένειας, προκειμένου να μπει φρένο, στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, που αρνείται τη διενέργεια, δημοψηφίσματος και προχωρά στη νομοθετική ρύθμιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών ως προκάλυμμα για την τεκνοθεσία και υιοθεσία.

Για τη συγκέντρωση των υπογραφών θα διανεμηθούν φυλλάδια από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής ψήφου. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Φίλιππος Καμπούρης, δήλωσε: «Αφού η κυβέρνηση δεν τολμά να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που τινάζει στον αέρα τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε υπογραφές, για να πάρει στα χέρια του το θέμα ο ελληνικός λαός. Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν και να αλλοιώσουν παραδόσεις αιώνων που έχουν κρατήσει ψηλά και ενωμένη την πατροπαράδοτη, Ορθόδοξη ελληνική οικογένεια, ούτε θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η γυναίκα σε ένα απλό εργαλείο τεκνοποιίας, στερούμενη τον μεγαλειώδη μητρικό της ρόλο και τη συμμετοχή της σε μία ολοκληρωμένη οικογένεια. Φτάνει ως εδώ! Θα μας βρουν μπροστά τους».

Δείτε τα βίντεο:

https://www.facebook.com/1206465430/videos/1066486987736734/

https://www.facebook.com/1206465430/videos/1066486987736734/

Image 10
Image 11
Image 12
Image 13

Related posts