MAXTV.gr

Ρομά έβγαλαν τα όπλα για να λύσουν τις διαφορές τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά στο κεφάλι – Τα επεισόδια συνεχίστηκαν έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου όπου έπεσαν κι άλλοι πυροβολισμοί

Αναστάτωση επικρατεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείο Ναυπλίου όπου διακομίστηκαν δύο τραυματίες Ρομά μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκαν σε επεισόδια σε καταυλισμό στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Οι δύο άνδρες δέχθηκαν σκάγια από καραμπίνες στο κεφάλι, με τα αιματηρά επεισόδια να ξεκινούν από νωρίς το απόγευμα στον καταυλισμό λόγω διαφορών των δύο οικογενειών. Οι δύο Ρομά έβγαλαν τα όπλα και ξεκίνησαν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, με δεκάδες συγκεντρωμένους Ρομά, όταν κάποιος Ρομά προσπάθησε να πατήσει με το όχημά του έναν ομόφυλό του από την αντίπαλη οικογένεια και τότε αυτός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε (στον αέρα λένε αυτόπτες μάρτυρες) προκαλώντας τρόμο σε ασθενείς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και σε κατοίκους της γύρω περιοχής που έντρομοι προσπάθησαν να καλυφθούν από τα πυρά.

Αργά το απόγευμα οι θεράποντες ιατροί διασωλήνωσαν τον έναν πιο σοβαρά τραυματία που φέρει τραύματα από σκάγια στο κεφάλι και τον λαιμό και έκριναν επιβεβλημένη την διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η Ασφάλεια Ναυπλίου διενεργεί έρευνα για την υπόθεση ενώ υπάρχουν φόβοι για συνέχιση των επεισοδίων μεταξύ των δυο οικογενειών.

Related posts