MAXTV.gr

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αναπλιώτικου Καρναβαλιού 2024🎭

Ανακοινώθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού 2024 το οποίο αποτελεί μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις στην περιοχή.

Οι εκδηλώσεις οι οποίες ξεκίνησαν ήδη με το πετυχημένο άνοιγμα του Τριωδίου και ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, παιδικά πάρτι, φεστιβάλ σοκολάτας, συναυλίες, γαϊτανάκια, χορευτικά από τμήματα πολιτιστικών συλλόγων, πάρτι στους δρόμους και τις γειτονιές ολόκληρου του Δήμου, ντόμινο, αναγενησιακά δρώμενα, παρέλαση καρναβαλιστών και την καύση του Καρνάβαλου.

👉 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός στον χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους καλές Απόκριες αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Ναυπλιέων, παραμένοντας διαχρονικά τόπος ελκυστικός και φιλόξενος κάθε έκφρασης ή καλλιτεχνικής αναζήτησης, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να χαρίσει στον καθένα την δική του θέση στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει! Το Αναπλιώτικο Καρναβάλι ανέκαθεν είχε τη δική του ιστορία, την οποία τιμάμε, όπως τιμάμε και την τοπική παράδοση όλων των δημοτικών κοινοτήτων μας και την εκφράζουμε μέσα από τις εκδηλώσεις μας. Ωστόσο, φέτος, εγκαινιάζουμε και νέες δράσεις και δρώμενα, σε μια ουσιαστική προσπάθεια να προσφέρουμε περισσότερο πολιτισμό, διασκέδαση και χαρά και να προσελκύσουμε ακόμα και εκείνους που δεν… ενθουσιάζονται με τις Απόκριες!».

Δείτε όλο το πρόγραμμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://nafplio.gr/…/6809…

Related posts