MAXTV.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Συστάθηκε ομάδα εργασίας για εκθεσιακές δραστηριότητες, φεστιβάλ και δράσεις

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου συστάθηκε ομάδα εργασίας (οργανωτική επιτροπή) για την παρακολούθηση της συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνδιοργανώσεις εκθεσιακών δραστηριοτήτων, φεστιβάλ κ.λ.π όμοιες δράσεις τοπικού και υπερτοπικού χαρακτήρα, από τους κάτωθι: 

1. Λαμπρόπουλο Χρήστο Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής, θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων, ως συντονιστή. 

2. Ασημάκου Παναγιώτα Διευθύντρια του Γραφείου Περιφερειάρχη ως μέλος 

3. Πουλοπούλου Αγγελική Προϊστάμενη Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας ως μέλος 

4. Γκανά Αριστοτέλη Προϊστάμενο Διεύθυνσης Οικονομικού ως μέλος 

5. Μπιρμπίλη Ευθυμία, Αρχιτέκτονα Μηχανικό Ειδικό Σύμβουλο του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων ως μέλος 

6. Γελαλή Δήμητρα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, υπάλληλο της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών ως μέλος Στην ομάδα κατά περίπτωση μετέχουν οι προϊστάμενοι των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών καθώς και των ΝΠΙΔ της Περιφέρειας ανάλογα με τον θεματικό χαρακτήρα κάθε έκθεσης 

Για την διοικητική γραμματειακή υποστήριξη της Ομάδας ορίζονται οι υπάλληλοι ΙΔΟΧ της Διεύθυνσης Οικονομικού α) Καραμάνη Αναστασία και β) Πετρόπουλος Ειρηναίος 

Έργο της ομάδας είναι: 

– Η εξέταση αιτημάτων κοινωνικών, οικονομικών και λοιπών φορέων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου για συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια εκθεσιακών δραστηριοτήτων, φεστιβάλ κλπ όμοιων δράσεων και η υποβολή εισήγησης στον Περιφερειάρχη για την παροχή αιγίδας με την οικονομική υποστήριξη και την οργανωμένη συμμετοχή/παρουσίαση της Περιφέρειας σε ειδικό χώρο (εκθεσιακό περίπτερο) για κάθε δράση. 

– Η εισήγηση ανάλογα με το θεματικό χαρακτήρα της δράσης για τις προδιαγραφές οργάνωσης και παρουσίασης του εκθεσιακού χώρου της Περιφέρειας (τεχνικές προδιαγραφές του χώρου, οπτικοακουστικό υλικό και μέσα, δημοσιότητα συμμετοχής, πλαισίωση με προσωπικό κατάλληλων ειδικοτήτων κλπ) 

– Η επίβλεψη της προετοιμασίας των εκθεσιακών χώρων (περιπτέρων ) της Περιφέρειας σε κάθε δράση. 

– Η οργάνωση και υλοποίηση των δραστηριοτήτων/εκδηλώσεων της Περιφέρειας κατά την διεξαγωγή της δράσης (εκδηλώσεις, ομιλίες, θεματικά συνέδρια συναφή με το φυσικό αντικείμενο των δράσεων κ.λ.π). 

– Η τεκμηρίωση (σύνταξη έκθεσης απολογισμού) συμμετοχής της Περιφέρειας σε κάθε δράση. 

– Κάθε άλλο θέμα για την διασφάλιση της άρτιας συμμετοχής της Περιφέρειας σε δράσεις σχετικές με το έργο της ομάδας. 

Η ομάδα είναι δυνατό να συνεδριάζει και με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων (τηλεδιάσκεψη). 

Κατά τα λοιπά ισχύουν αναλογικά οι διατάξεις για τα συλλογικά όργανα του Ν.2690/1999. Ο πρόεδρος, τα μέλη , οι εισηγητές και κάθε τρίτος που μετέχει στην ομάδα δεν δικαιούνται οποιαδήποτε αποζημίωση ή αμοιβή. 

Η παρούσα αναρτάται στο Διαύγεια και στο www.ppel.gov.gr και ισχύει έως 31/12/2023 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΝΙΚΑΣ

Related posts