MAXTV.gr

Ο Δήμος Επιδαύρου, η Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου, η Κ.Ε.Δ.ΕΠ., ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» και η μεγάλη εθελοντική ομάδα των φορέων του Λυγουριού, μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα, στο εορταστικό παζάρι που διοργανώνουν, στην πλατεία του Ι.Ν.Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα.

Συγκεκριμένα, από την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη αγορά, από τις 17:00 μέχρι τις 21:00. 

Εκεί, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στην «Ενορία της Αγίας Τριάδος» για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Πρωτότυπες γιορτινές ιδέες από ποικιλία αντικειμένων που κατασκεύασαν οι εθελοντές, θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών. 

Παράλληλα, κατά τη διάρκειά της θα ταξιδέψουμε μουσικά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χορούς, ενώ θα πραγματοποιηθούν και καλλιτεχνικά εργαστήρια. 

Φυσικά, ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει μικρούς και μεγάλους καθημερινά στο χώρο για φωτογραφίες και Χριστουγεννιάτικες δράσεις.

Ας κάνουμε αυτές τις γιορτές ένα όμορφο δώρο και ας μοιραστούμε τη δύναμη της αγάπης και της προσφοράς!

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!
Σας περιμένουμε!

Related posts