MAXTV.gr

Η Ένωση Συνταξιούχων Ομίλου – ΔΕΗ-Πελοποννήσου- Δυτικής Στερεάς Ελλάδας –Ηπείρου- &Ιονίων Νήσων ,επιθυμεί και εύχεται στα Μέλη του και σε όλους τους Συνταξιούχους της Πατρίδος μας , υγεία, Ενότητα ,αγωνιστική διάθεση και τόλμη για το νέο χρόνο 2024, που Φέρνει μεγάλες αρνητικές αλλαγές για την υπεράσπιση των Συντάξεων μας και προπάντων των Επικουρικών !

Το 2024 θα χρειαστούμε..

Υγεία που εμείς την συντηρούμε με τις εισφορές μας ,για εμάς είναι πρωτεύον αγαθό και απαραίτητο για να λειτουργούμε και να δημιουργούμε με ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Αγωνιστική ενωτική διάθεση..που θα χρειαστεί να έχουμε για να διεκδικούμε την υπεράσπιση της Σύνταξη μας ,την ποιότητα στη ζωή μας, να προστατέψουμε τα όνειρα μας ,που κανένας δεν ευαρεστείται να μας χαρίσει και κάποιοι βολεύονται με την Εξαθλίωση μας για να μας έχουνυποχείρια!

Τόλμη..για να ανοίξουμε καινούργια μονοπάτια Διεκδίκησης και προστασίας στα κλεμμένα Δικαιώματα μας οδεύοντας για το καλύτερο αύριο χωρίς φόβο χωρίς κατάθλιψη και μελαγχολία .

Να φύγουμε απ’την πεπατημένη που μας οδήγησε σε τέλμα, σε μιζέρια, σε απογοήτευση.

Να τολμήσουμε με δικές μας δυνάμεις να φέρουμε αποτελέσματα που μέχρι χθες τα περιμέναμε από άλλους

Το μέλλον δε θα ‘ρθει από μονάχο του, έτσι νέτο σκέτο, αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς όπως λέει και ο ποιητής.!

Να λειτουργήσουμε ενωτικά από το μετερίζι του ο καθένας μας για να πετύχουμε για τις ζωές μας για τα παιδιά μας για τα εγγόνια μας και για τους στόχους που οραματιζόμαστε!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία,Αλληλεγγύη , χαρά και αγάπη και προπάντων Ειρήνη για όλων των Κόσμο …..

ΤΟ Δ/Σ

Related posts